foto

Ayla Kell

  • nar. 7.10.1990 (27 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Celým jménem Ayla Marie Kell je americká herečka, která se narodila 7. října 1990. Už ve svých čtyřech letech debutovala v Madama Butterfly Los Angeles Opera. Následně se začala objevovat v reklamách, namátkou to bylo například pro Disney, Mattel, Sony nebo Pringles.

První roli dostala v příběhu Barbary Mandrell – GET TO THE HEART. Na kontě má několik dalších vedlejších rolí například ve snímcích KÓD OMEGA nebo ZPÁTKY VE HŘE. Kromě toho byla k vidění i v několika seriálech. Malé roličky měla v TRÁVĚ, BEZE STOPY, CSI:MIAMI nebo MALCOLM V NESNÁZÍCH.

Ayla studovala balet a tančila s American Ballet Theatre v divadle Kodak v Hollywoodu. Hrála Grétu v Louskáčkovi. Absolvovala 15 let na Royal Academy of Dance přípravou baletu a v Los Angeleské baletní akademii a byla dokonce až ve finále Youth America Grand Prix v New Yorku. Vystupovala jako tanečnice na mezinárodní Carousel Valentino v Tokiu.

Ačkoliv je tanec její životní láskou tak se rozhodla vrhnout se na hereckou kariéru. V roce 2009 získala hlavní roli v seriálu MAKE IT OR BREAK IT, který vysílá ABC. Hraje tady mladou a nadějnou gymnastku Payson Keeler.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2016 Sable
2015 Rosemont
Walt Before Mickey
2014 Smrtící hadohlavci (TV film)
2013 Missing at 17 (TV film)
2008 Co se vlastně stalo
2005 Zpátky ve hře
1999 Kód Omega
1997 Get to the Heart: The Barbara Mandrell Story (TV film)

TV seriály

2016 Strange Ones (TV seriál)
2012 Make It or Break It (TV seriál)
United Stakes (S03E08)
Truth Be Told (S03E07)
Listen to the Universe (S03E06)
další epizody (8)
2011 Make It or Break It (TV seriál)
Worlds Apart (S02E20)
What Lies Beneath (S02E19)
Dog Eat Dog (S02E18)
další epizody (10)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Queen's Gambit Job (S04E10)
2010 Make It or Break It (TV seriál)
At the Edge of the Worlds (S02E10)
If Only... (S02E09)
Rock Bottom (S02E08)
další epizody (20)
2009 Make It or Break It (TV seriál)
All That Glitters (S01E10)
Where's Kaylie? (S01E09)
All's Fair in Love, War and Gymnastics (S01E08)
další epizody (10)
2008 Kriminálka Miami (TV seriál)
A proč jsi musel zabít? (S07E03)
2007 Just Jordan (TV seriál)
2005 Tráva (TV seriál)
Probuzení (S01E05)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace