foto

Zdeněk Bureš

  • nar. 10.2.1957 (60 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Škola základ života (divadelní záznam)
2010 Dokonalá svatba (divadelní záznam)
2008 Na rozchodnou (TV film)
2002 Koločava (divadelní záznam)
1996 Alžběta Anglická (divadelní záznam)
1993 Případ Auffenberg (TV film)
Sny noci svatojánské (divadelní záznam)
1992 Případ s černým vzadu (TV film)
1988 Rozsudky soudce Ooky (TV film)
1987 Okřídlená hřídel (TV film)
Vražda v zastoupení (TV film)
1986 Šiesta veta
1985 Trpká chuť slávy (TV film)

TV seriály

2015 Znamení koně (TV seriál)
Nový úsvit (S02E03)
2013 České století (TV seriál)
Zabíjení soudruha (1951) (E05)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Volavka (S01E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace