foto

Georges Corraface

  • nar. 7.12.1952 (68 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ursus
2019 Dospěláci v místnosti
2016 Xamou
2015 Lolo
2014 La malédiction de Julia (TV film)
Promakhos
2013 L'Harmonie Familiale
2012 I hara kai i thlipsi tou somatos
Papadopoulos & Sons
2011 I ypografi
Without Borders
2010 Epikindynes mageirikes
Prankster, The
2009 Associés, Les (TV film)
Herečky na scénu!
Les Amants de l'ombre (TV film)
2008 Poslední Pulcinella
2005 Camille des Lilas et les voleurs d'enfants
I Horodia Tou Haritona
2003 Écoute, Nicolas... (TV film)
Špetka koření
2002 Filles, personne s'en méfie, Les
Reflejos
2001 Les déracinés (TV film)
2000 Km. 0
L'institutrice (TV film)
Mladý Indiana Jones: Amorovy nástrahy
Stand-By
Tama, To
Toutes les femmes sont des déesses (TV film)
1999 Minotauros
Peppermint
1998 Alger-Beyrouth: Pour mémoire
Jenom láska (TV film)
Préférence
1997 C'est la tangente que je préfère
Une patronne de charme (TV film)
Vive la mariée... et la libération du Kurdistan
1996 Barrage sur l'Orénoque (TV film)
I sfagi tou kokora
Muere, mi vida
Útěk z L.A.
1995 Legendy severu
1994 Bambino mio (TV film)
Kouarteto se 4 kiniseis
La pasión turca
1992 Kryštof Kolumbus
Le secret du petit milliard (TV film)
Moje dcera patří mně
1991 Bez dcerky neodejdu
Impromptu
1989 Francouzská revoluce (TV film)
1988 Louve, La (TV film)
1983 S.A.S. à San Salvador

TV seriály

2018 Příliš brzy (TV seriál)
L'art d'être Papa (S08E07)
Question de choix (S08E06)
Révolution (S08E05)
další epizody (5)
2015 Smrt v ráji (TV seriál)
Damned If You Do... (S04E03)
2013 Pátrací oddělení (TV seriál)
Compte à rebours (S07E06)
2011 Enquêtes réservées (TV seriál)
Coeur de cible (S04E02)
2008 Disparitions, retour aux sources (TV seriál)
2002 Alex Santana - policejní vyjednavač (TV seriál)
Ohnivé léto (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2001 Emmerdeuse, L (TV seriál)
2000 Modrý bicykl (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Dávná láska (S09E05)
1999 Severní vítr (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
Bébés volés (S04E03)
1993 Scarlet and Black (TV seriál)
Zámek Oliviérů (TV seriál)
Highlander (TV seriál)
Saving Grace (S01E17)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Florence, May 1908 (S02E19)
1989 Mahabharata (TV seriál)
1988 War and Remembrance (TV seriál)
1985 Akyvernites politeies (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
La Louve (E29)

Dokumentární

2015 Les énigmes du trésor corse - vyp.

Video kompilace

1996 Red Shoe Diaries 13: Four on the Floor (video kompilace)

Host

TV pořady

1998 Union libre (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky