foto

Tunde Adebimpe

  • nar. 26.2.1975 (45 let)
    St. Louis, Missouri, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 She Dies Tomorrow
2019 Cap
2017 Spider-Man: Homecoming
2016 Night Shift
2015 7 Chinese Brothers
Ošklivé dítě
2008 Rachel se vdává
2004 Exist
2001 Skoč až zítra!
1998 Jorge

TV seriály

2019 Lazor Wulf (TV seriál)
2017 Já, společnice (TV seriál)
Návrat (S02E14)
Náprava škod (S02E12)
Život jako tornádo (S02E10)
další epizody (7)
2016 Search Party (TV seriál)
The Secret of the Sinister Ceremony (S01E06)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
The Thin Yellow Line (S07E26)
2014 Portlandia (TV seriál)
Sharing Finances (S04E01)

Dokumentární

2019 Other Music
2015 The New Yorker Presents (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky