foto

William Russ

  • nar. 20.10.1950 (68 let)
    Portsmouth, Virginia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 In Between Days
The Maestro
2016 Olde E
2015 Magic Hour
2014 A Chance of Rain
2013 Drones
2012 California Solo
2011 Green Guys
2010 1,001 Ways to Enjoy the Missionary Position
Fork in the Road, A
2009 Gary's Walk
2007 Demons (TV film)
The History of Cruising - a.z.
2004 Silver Lake (TV film)
2003 Hledá se John Christmas (TV film)
2001 Buck Naked Arson
Dům života
Výpadek proudu (TV film)
1999 Come On, Get Happy: The Partridge Family Story (TV film)
Otcův návrat (TV film)
Secret Life, A (TV film)
Test of Love, A (TV film)
1998 Kult hákového kříže
1997 Když je vrah na blízku
1996 Neviděli jste mého syna? (TV film)
Podivná záležitost (TV film)
1995 Příběh Dottie Westové (TV film)
Stopa po slzách (TV film)
1993 Osudný svah v Aspenu
1992 Drive Like Lightning (TV film)
Konečné zúčtování (TV film)
Rudé stopy
Sexuální obtěžování (TV film)
1991 Hlas srdce (TV film)
Pastime
1990 Capital News (TV film)
Dodržet svůj slib (TV film)
1989 Nasty Boys (TV film)
Špatně zorganizovaná loupež
1988 Zatracená duše
1987 Lovec lidí
Smrtící dech zimy
1986 Crime Story (TV film)
Druhé podání (TV film)
Krev a orchideje (TV film)
Texas (TV film)
1985 Dlouhé horké léto (TV film)
Komando 5 (TV film)
Pivo
1984 Courage
1983 Správná posádka
V (TV film)
1982 Hranice
Vražda podle scénáře (TV film)
1981 Crisis at Central High (TV film)
Divoké kočky
1980 Na lovu
1979 Just You and Me, Kid
1977 Smrtelná postel: Postel, která požírá

TV seriály

2018 Bosch (TV seriál)
Rojo Profundo (S04E09)
The Wine of Youth (S04E06)
2017 Colony (TV seriál)
Tamam Shud (S02E09)
Good Intentions (S02E08)
Company Man (S02E05)
Grimm (TV seriál)
Snídaně do postele (S06E06)
2014 Riley ve velkém světě (TV seriál)
2013 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vila klidu (S05E09)
2012 Vegas (TV seriál)
(Il)Legitimate (E04)
Pilot (E01)
Myšlenky zločince (TV seriál)
A Family Affair (S07E16)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Vyděrač (S09E18)
2011 Dokonalý podraz (TV seriál)
The 10 Li'l Grifters Job (S04E02)
2010 Událost (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Poslední autokino (S07E18)
2009 Make It or Break It (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
Seznam ex (TV seriál)
2007 Vražedná čísla (TV seriál)
Snadný výdělek (S03E23)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Moe a Joe (S06E10)
2005 Just Legal (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Reunion (TV seriál)
Wildfire (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Message of the Week (S07E03)
2004 Deadwood (TV seriál)
Zaprodán hříchu (S01E12)
Pevná chůze (S01E11)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Noční tvorové (S01E02)
JAG (TV seriál)
Zpráva z Bagdádu (S10E05)
Slovní přestřelka (S09E20)
2003 Dragnet (TV seriál)
Mister Sterling (TV seriál)
The Brotherhood of Poland, New Hampshire (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
MDs (TV seriál)
Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Sekce 9 (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Bez záchranné sítě (S04E04)
Třetí je navíc (S04E03)
Boy Meets World (TV seriál)
Brave New World: Part 2 (S07E23)
Brave New World: Part 1 (S07E22)
Angela's Ashes (S07E21)
další epizody (11)
1999 Boy Meets World (TV seriál)
Family Trees (S07E12)
What a Drag! (S07E11)
Pickett Fences (S07E10)
další epizody (23)
1998 Boy Meets World (TV seriál)
Santa's Little Helpers (S06E11)
And in Case I Don't See Ya (S06E10)
Poetic License: An Ode to Holden Caulfield (S06E09)
další epizody (24)
1997 Hvězdná brána (TV seriál)
První přikázání (S01E05)
Noční hříchy (TV seriál)
Boy Meets World (TV seriál)
A Very Topanga Christmas (S05E11)
Last Tango in Philly (S05E10)
How to Succeed in Business (S05E09)
další epizody (21)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Boy Meets World (TV seriál)
Easy Street (S04E12)
An Affair to Forget (S04E11)
Turkey Day (S04E10)
další epizody (24)
1995 Legend (TV seriál)
Marshal (TV seriál)
Boy Meets World (TV seriál)
Train of Fools (S03E10)
The Last Temptation of Cory (S03E09)
Rave On (S03E08)
další epizody (21)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
Boy Meets World (TV seriál)
Turnaround (S02E12)
The Beard (S02E11)
Sister Theresa (S02E10)
další epizody (23)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
The Father/Son Game (S01E11)
Santa's Little Helper (S01E10)
Class Pre-Union (S01E09)
další epizody (11)
Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Strážce moře (TV seriál)
1992 Middle Ages (TV seriál)
1990 ABC TGIF (TV seriál)
Capital News (TV seriál)
Oheň Gabrielův (TV seriál)
1989 Mladí jezdci (TV seriál)
Nasty Boys (TV seriál)
1987 Wiseguy (TV seriál)
Četa v akci (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
1985 MacGruder and Loud (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
Evan (S01E21)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1979 CBS Library (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Dokumentární

2018 The Housing Bubble - a.z.

TV pořady

1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2001 Lizzie McGuire (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace