foto

Mayko Nguyen

  • nar. 19.4.1980 (40 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Mayko Nguyen je kanadská herečka. Známa je najmä vďaka rolám v seriáloch ReGenesis, Rookie Blue a Killjoys. Nguyen vyrastala vo Vancouveri, kde navštevovala strednú školu Erica Hambera. Svoje herecké schopnosti rozvíjala na univerzite v Britskej Kolumbii. Mala hlavné a opakujúce sa role v rôznych televíznych seriáloch. Nguyen tiež zároveň pôsobí ako divadelná herečka a účinkovala napríklad v hre "The Unending" počas festivalu v Toronte 2016.

Weezy22

Herecká filmografie

Filmy

2018 Anon
2017 Buckout Road
2016 Below Her Mouth
2013 Borealis (TV film)
Rozlučka se svobodou
2010 This Movie Is Broken
2009 Last New Year, The
U.S. Attorney (TV film)
2008 Princezna (TV film)
2006 Rodinný chaos (TV film)
Rtěnka (TV film)
2005 Lie with Me
2004 Divoká jízda

TV seriály

2021 Hudson a Rex (TV seriál)
Epizoda 16 (S03E16)
Epizoda 15 (S03E15)
Epizoda 14 (S03E14)
další epizody (16)
2020 Hudson a Rex (TV seriál)
Penězokazci (S02E17)
V záři plamenů (S02E16)
Souboj šéfkuchařů (S02E15)
další epizody (7)
2019 Hudson a Rex (TV seriál)
Rodinná záležitost (S02E19)
Starý pes a nové kousky (S02E18)
Francouzská spojka (S02E10)
další epizody (25)
Titans (TV seriál)
Faux-Hawk (S02E12)
Pokání (S02E09)
Jericho (S02E08)
další epizody (4)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Poslední tanec (S05E10)
Teraformační úzkost (S05E09)
Nepřestávej kličkovat (S05E08)
další epizody (6)
2018 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Bratrský výlet (S04E03)
Přeměna (S04E02)
2017 Save Me (TV seriál)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Do boje! (S03E10)
Noc zúčtování (S03E09)
Přepadení (S03E08)
další epizody (8)
2016 Slasher (TV seriál)
Špinavý zisk (S01E05)
Jako voda zhnije, když přestane proudit (S01E04)
Jako oheň polyká a pálí dřevo (S01E03)
další epizody (5)
Soukromé očko (TV seriál)
Seznamka (S01E06)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Jak zabít přátele a ovlivnit lidi (S02E10)
Spring Hill (S02E09)
Prastarý mnich (S02E08)
další epizody (4)
2015 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Úniková rychlost (S01E10)
Pusu a sbohem (S01E07)
Náhradnice (S01E04)
Defiance (TV seriál)
Where the Apples Fell (S03E06)
2014 Working the Engels (TV seriál)
2013 Motiv (TV seriál)
Brutál (S01E11)
Zločinná mysl (TV seriál)
Tanec duchů (S02E06)
Údolí (S02E03)
The Light in Black (S01E13)
další epizody (10)
2012 Continuum (TV seriál)
Matter of Time (S01E04)
Rookie Blue (TV seriál)
Těžko uvěřit (S03E07)
Dámská jízda (S03E04)
Školní hrátky (S03E02)
2011 Against the Wall (TV seriál)
Doylův okrsek (TV seriál)
Popeye Doyle (S02E02)
Rookie Blue (TV seriál)
Boží vůle (S02E13)
Člověk míní, život mění (S02E10)
Bomba (S02E09)
další epizody (5)
2010 Pouštění žilou (TV seriál)
Být Erikou (TV seriál)
The Tribe Has Spoken (S03E10)
2009 Být Erikou (TV seriál)
What I Am Is What I Am (S01E02)
The Listener (TV seriál)
2008 ReGenesis (TV seriál)
The Truth (S04E13)
The Sounds of Science (S04E12)
Bloodless (S04E11)
další epizody (13)
2007 ReGenesis (TV seriál)
Back to the Future (S03E13)
Jacobson's Organ (S03E12)
Adrift (S03E11)
další epizody (13)
2006 11 Cameras (TV seriál)
Rent-a-Goalie (TV seriál)
ReGenesis (TV seriál)
The End (S02E13)
Lethargica (S02E12)
Fishy (S02E11)
další epizody (13)
2005 Tilt (TV seriál)
ReGenesis (TV seriál)
The Longest Night (S01E13)
Resurrection (S01E12)
The Promise (S01E11)
další epizody (4)
2004 ReGenesis (TV seriál)
The Secret War (S01E09)
Blackout (S01E08)
Faint Hope (S01E07)
další epizody (9)
2003 Divoká karta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky