foto

Hassan Johnson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Talent for Trouble
Blood Brother
We Are Unsatisfied
2017 Bobbi Kristina (TV film)
The Hills
2016 Guns and Grams
2015 Ovum
West $ide Story, the Movie
2014 An American in Hollywood
Happy Baby
2013 Last I Heard
Newlyweeds
2010 Silný kalibr
2009 A Day in the Life
Breathe
Frankenhood
Nejlepší z Brooklynu
2008 Who's Deal?
2007 I Tried
2003 Marci X
2002 Zákon gangu
2001 Prison Song
Sluggers
2000 Amour Infinity
1999 Právo silnějšího
Černá a bílá
1998 Belly
1997 Tichý nepřítel
1995 Hra se smrtí

TV seriály

2016 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Něco navíc (S06E21)
2014 Černá listina (TV seriál)
Mako Tanida (No. 83) (S01E16)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
2πR (S02E11)
2012 Dobrá manželka (TV seriál)
Waiting for the Knock (S04E05)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Rána (S07E22)
2009 Dark Blue (TV seriál)
2008 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Konec (S05E10)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Undercover (S09E15)
2007 Vražedná čísla (TV seriál)
Konec hlídky (S03E15)
Pohotovost (TV seriál)
Odtud až k rodičovství (S13E17)
2006 Vincentův svět (TV seriál)
Chci se nechat uspat (S03E10)
Zachraň mě (TV seriál)
Chlamydia (S03E05)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Vysvědčení (S04E13)
Aliance (S04E05)
Radarové oko (S04E02)
Pohotovost (TV seriál)
Darfur (S12E15)
Sporná rozhodnutí (S12E12)
2005 Pohotovost (TV seriál)
Ano (S12E09)
A jede se dál (S11E22)
Zamilovaný Carter (S11E21)
další epizody (4)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Znovu a zas (S03E01)
2003 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Vír (S02E07)
Přidružené škody (S02E02)
2002 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Rozsudek (S01E13)
Hon (S01E11)
Cena (S01E10)
další epizody (11)
Právo a pořádek (TV seriál)
Access Nation (S12E15)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Hněv (S03E02)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Dokumentární

2003 Scarface: Origins of a Hip Hop Classic

Hudební videoklipy

2005 50 Cent - Just a Lil Bit (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace