foto

Tiziana Jelmini

  • nar. 30.7.1958 (62 let)
    Winterthur, Zürich, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Aus dem Schatten (TV film)
2012 Leuchtturm Leichen und Pasteten
2010 Dürä..!
2006 Das Fräulein
Grounding
2003 November
2000 Joy Ride
1997 Propellerblume
1993 Justice
1992 Zürich - Transit
1991 Anwalt Abel - Reiche Kunden killt man nicht (TV film)
Karl
1989 Georgette Meunier
Johnny Sturmgewehr
1987 Kampf ums Glück (TV film)
Wendel
1986 Pendler, Der

TV seriály

2020 Místo činu (TV seriál)
Züri brännt (S51E26)
1993 Místo činu (TV seriál)
Gehirnwäsche (S24E09)
1992 Marienhof (TV seriál)
1991 Auf der Suche nach Salome (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky