foto

Ben Wheatley

  • nar. 1972
    Billericay, Essex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jako scenárista spolupracoval s Armandem Iannuccim na sérii komediálních pseudodokumentů „Time Trumpet“ (2006) a posléze režíroval absurdní seriál „Modern Toss“ (2008). Proslul jako autor seriálu „The Wrong Door“ (2008) a režíroval pátou sérii britcomu „Ideal“ (2009).

Zdroj: Fresh Film Fest

Režijní filmografie

Filmy

2018 Colin You Anus
2016 Křížová palba
2015 High Rise
2013 Pole v Anglii
2012 Dovolenkáři
The ABCs of Death
2011 Seznam smrti
2009 Down Terrace
2006 Rob Loves Kerry

TV seriály

2014 Pán času (TV seriál)
Into the Dalek (S08E02)
Deep Breath (S08E01)
2008 The Wrong Door (TV seriál)
2007 Comedy: Shuffle (TV seriál)
2006 Modern Toss (TV seriál)
2005 Ideal (TV seriál)

Dokumentární

2009 Steve Coogan: The Inside Story (TV film)

Hudební videoklipy

2013 Editors - Formaldehyde (hudební videoklip)

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Křížová palba
2015 High Rise
2013 Pole v Anglii
2012 Dovolenkáři
2011 Seznam smrti
2009 Down Terrace

TV seriály

2006 Modern Toss (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Křížová palba
2013 Pole v Anglii
2011 Seznam smrti
2009 Down Terrace

TV seriály

2008 The Wrong Door (TV seriál)
2007 Comedy: Shuffle (TV seriál)
2006 Time Trumpet (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2006 Rob Loves Kerry
1998 Cider with Rosie (TV film)

TV seriály

2007 Comedy: Shuffle (TV seriál)
2005 Ideal (TV seriál)

Dokumentární

2014 Why Horror?
1975 Arena (TV seriál)

TV pořady

2012 The Seventh Art (TV pořad)
1991 Días de cine (TV pořad)
1984 Cinema 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace