foto

John Clayton

  • nar. 1940
    Sydney, New South Wales, Austrálie
  • zem. 25.9.2003
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Subterano
1998 Day of the Roses (TV film)
1994 Police Rescue
1993 Shotgun Wedding
1992 Hra v čase (TV film)
The Last Man Hanged (TV film)
Tracks of Glory (TV film)
1989 Cappuccino
Out of the Body
1988 Boundaries of the Heart
Breaking Loose: Summer City II
Everlasting Secret Family, The
Sebastian a Vrabčák
To Make a Killing
Warm Nights on a Slow Moving Train
1987 Vysoký příliv
1986 Alice to Nowhere (TV film)
1984 Man of Letters (TV film)
Silver City
1983 Goodbye Paradise
Midnite Spares
Who Killed Baby Azaria? (TV film)
With Prejudice
1982 Far East
Ginger Meggs
1980 ...Maybe This Time
Palm Beach
The Girl Who Met Simone de Beauvoir in Paris
1978 Irčan
Newsfront
1977 High Rolling
1975 Sidecar Racers

TV seriály

2000 Grass Roots (TV seriál)
1999 Farscape (TV seriál)
Back and Back and Back to the Future (S01E03)
1998 All Saints (TV seriál)
1997 Bullpitt! (TV seriál)
Wildside (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
Záchranáři (TV seriál)
The Only Constant (S05E09)
Tomorrow Never Knows (S05E08)
The Holliman Kid (S05E07)
další epizody (9)
1995 Echo Point (TV seriál)
Záchranáři (TV seriál)
Wild Card (S04E13)
Rescue Me (S04E12)
The Sharp End (S04E11)
další epizody (13)
1994 Stíny nad Waikiki (TV seriál)
Vesničtí poldové (TV seriál)
Škola zlomených srdcí (TV seriál)
1993 Záchranáři (TV seriál)
The Last to Know (S03E13)
Double Illusion (S03E12)
Cold Snap (S03E11)
další epizody (13)
1992 Záchranáři (TV seriál)
Heartbeat (S02E13)
The Real Meaning (S02E12)
Angel's Devils (S02E11)
další epizody (13)
1991 Záchranáři (TV seriál)
By the Book (S01E14)
Saving the Princess (S01E13)
Up a Tree (S01E12)
další epizody (13)
1989 E Street (TV seriál)
G.P. (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
Joe Wilson (TV seriál)
1987 Harp in the South, The (TV seriál)
Rafferty's Rules (TV seriál)
1985 The Flying Doctors (TV seriál)
Winners (TV seriál)
1984 Bodyline (TV seriál)
City West (TV seriál)
Last Bastion, The (TV seriál)
1983 Dismissal, The (TV seriál)
Návrat do ráje (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
1980 Menotti (TV seriál)
Water Under the Bridge (TV seriál)
1979 Doctor Down Under (TV seriál)
1977 Chopper Squad (TV seriál)
1976 Bluey (TV seriál)
Luke's Kingdom (TV seriál)
Outsiders, The (TV seriál)
Young Doctors, The (TV seriál)
1975 Shannon's Mob (TV seriál)
1974 Flash Nick from Jindavick (TV seriál)
Marion (TV seriál)
1973 Ryan (TV seriál)
1971 Matlock Police (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky