foto

Sean T. Krishnan

  • nar. Ottawa, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Vzkříšení démona
2012 Diktátor
1996 Agenti z podsvětí (TV film)
1995 Carverova brána (TV film)

TV seriály

2020 TrollsTopia (TV seriál)
2019 Trollové - Zpíváme dál (TV seriál)
Switcher-Ruby / Bye Bye Bunker (S08E07)
Tall Tail / BFFF (S08E06)
CJ's Wooferbug / What Did I Miss? (S08E05)
další epizody (26)
2018 Trollové - Zpíváme dál (TV seriál)
Musical Thrones / Branch Bum (S04E07)
Peril Patch / Sibling Quibbling (S04E06)
Smidgician / DJ's Got Talent (S04E05)
další epizody (26)
Černá listina (TV seriál)
Anna-Garcia Duerte (č. 25) (S05E17)
2016 Shameless (TV seriál)
Be a Good Boy. Come for Grandma (S06E08)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Nebezpečná zatáčka (S07E02)
2015 Krize (TV seriál)
Pilot (E01)
Policie Battle Creek (TV seriál)
Gingerbread Man (E09)
Máma (TV seriál)
Death, Death, Death and a Bucket of Chicken (S03E14)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Kostlivci ve skříni (S07E03)
2014 Paní ministryně (TV seriál)
The Operative (S01E03)
2013 Hit the Floor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky