foto

Miklós B. Székely

  • nar. 15.9.1948 (69 let)
    Budapešť, Maďarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Brazilok
No Place Like on the Road
1945
2015 A fekete bojtár (TV film)
Lily Lane
2014 Styria
2013 A galamb papné (TV film)
Velký sešit
2011 Nebeský ptáček (TV film)
Sweet Sixteen, a hazudós (TV film)
2010 Így, ahogy vagytok
Oda az igazság
Projekt Frankenstein
2008 A Hortobágy legendája
Majdnem szűz
Tablo
2007 Süti
Töredék
2006 A harmadik fiú (TV film)
A hét nyolcadik napja
De kik azok a Lumnitzer nővérek?!
Meč spravedlnosti
2005 Člověk bez osudu
Dallas mezi námi
2004 Rap, revü, Rómeó
Růžový pahorek
2003 Az ember, aki nappal aludt
Libiomfi
Telitalálat
2002 Felhő a Gangesz felett
Kísértések
Vstávej, kámo, nespi
2000 Kouzlo půvabu
Kurva! Komáři
1999 6:3
1998 Országalma
Temetés
1997 A nagy fejedelem (TV film)
Az én kis növérem
Balekok és Banditák
For My Baby
Hráč
1996 Asszony, Az
Neonrománc
Rasputin (TV film)
Szeressük egymást, gyerekek...
Violon de Rothschild, Le
1995 Ébredés
Občan X (TV film)
Svědek podruhé
1994 A magzat
Nagy agyhalál, A
Satanské tango
1993 Anna filmje
Nikdy nezemřeme
Senkiföldje - Dieu N'Existe Pas
1992 A nyaraló
Árnyék a havon
Erózió
Na krásném modrém Dunaji
1991 Stalinova snoubenka
Szürkület
Utolsó nyáron, Az
1990 Cikász és a halló pálmák (TV film)
God afton, Herr Wallenberg - En Passionshistoria från verkligheten
Halálraítélt, A
Magyar rekviem
Napló apámnak, anyámnak
Poslední loď
Tutajosok I - II.
1989 Cena zlata
Vadon
1988 Hanussen
Kiáltás és kiáltás
Prokletí
1987 Érzékeny búcsú a fejedelemtől
Gondviselés
Sezóna příšer
1986 A fekete kolostor (TV film)
Láska do první kapky krve
1985 Mata Hari
Podzimní almanach
Salva pro černého buvola
1984 Eszmélés
Óriás
1983 Visszaesök
1982 Beze stopy
Jiný pohled
Kabala
Macbeth (TV film)
Nápolyi mulatságok (TV film)
1980 Vizsgálat Martinovics Ignác szászvári apát és társainak ügyében (TV film)
1979 Allegro barbaro
Maďarská rapsódie
1975 Segesvár

TV seriály

2017 A mi kis falunk (TV seriál)
A riválisok (E08)
A pókernap (E07)
A körforgalom (E06)
další epizody (6)
2004 Könyveskép (TV seriál)
2003 A négyes pálya (TV seriál)
Lili (TV seriál)
2000 Valaki kopog (TV seriál)
1999 Családi album (TV seriál)
1997 A Szórád-ház (TV seriál)
1982 Faustus doktor boldogságos pokoljárása (TV seriál)
1974 Családi kör (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace