foto

Peter Basinski

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2012 Breathless
2010 Betwixt (TV film)
2006 Amy Coyne (TV film)
1998 Rescuers: Stories of Courage: Two Couples (TV film)
Rescuers: Stories of Courage: Two Families (TV film)
1996 Subliminal Seduction (TV film)
1989 Edge, The (TV film)

TV seriály

2020 Roswell: Nové Mexiko (TV seriál)
Crash Into Me (S02E12)
The Diner (S02E09)
Sex and Candy (S02E06)
další epizody (4)
2018 Salvation (TV seriál)
Vězňi (S02E10)
Šílenství krále Tanze (S02E07)
Nedělitelný (S02E04)
další epizody (4)
The Originals (TV seriál)
When The Saints Go Marching In (S05E13)
There in the Disappearing Light (S05E10)
God's Gonna Trouble the Water (S05E07)
další epizody (5)
2017 The Originals (TV seriál)
The Feast of All Sinners (S04E13)
Phantomesque (S04E10)
High Water and a Devil's Daughter (S04E07)
další epizody (5)
2016 The Originals (TV seriál)
The Bloody Crown (S03E22)
No More Heartbreaks (S03E19)
Alone with Everybody (S03E16)
další epizody (5)
2015 The Originals (TV seriál)
Out of the Easy (S03E07)
A Walk on the Wild Side (S03E04)
For the Next Millennium (S03E01)
další epizody (7)
2014 The Originals (TV seriál)
The Map of Moments (S02E09)
Chasing the Devil's Tail (S02E07)
Wheel Inside the Wheel (S02E06)
další epizody (8)
Záměna (TV seriál)
Girl with Death Mask (She Plays Alone) (S03E17)
The Image Disappears (S03E16)
And We Bring the Light (S03E15)
další epizody (17)
2013 The Originals (TV seriál)
Bloodletting (S01E07)
Tangled Up in Blue (S01E03)
Záměna (TV seriál)
The Merrymakers (S02E20)
What Goes Up Must Come Down (S02E19)
Prudence, Avarice, Lust, Justice, Anger (S02E17)
další epizody (11)
Upíří deníky (TV seriál)
The Originals (S04E20)
2012 Záměna (TV seriál)
Street Noises Invade the House (S01E30)
The Trial (S01E29)
The Declaration of Independence (S01E27)
další epizody (10)
2011 Záměna (TV seriál)
Pandora's Box (S01E08)
Dogs Playing Poker (S01E05)
American Gothic (S01E02)
další epizody (4)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Vražedné spiknutí (S01E09)
Vražda ve vlnách (S01E06)
Válka gangů (S01E03)
Dům loutek (TV seriál)
Epitaf dvě (S02E13)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Podkroví (S02E10)
Seznamte se s neznámou (S02E07)
Sounáležitost (S02E04)
další epizody (8)
2008 Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
A Knight in Shining Armor (E01)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Sázky a dostihy (S05E17)
Tajnosti, lži a porody (S05E14)
3 kočky, 100 bouchaček a boubelka (S05E13)
2007 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Není snadné být zelený (S05E08)
Šálení smyslů (S05E04)
Kdo je tady hrdina? (S05E01)
další epizody (6)
2006 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Bílé Vánoce (S04E08)
Montecito po italsku (S04E07)
Stradivárky (S04E04)
další epizody (8)
2005 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Nový majitel (S03E10)
2004 Volání mrtvých (TV seriál)
Rear Window (S01E18)
The Getaway (S01E15)
Valentine (S01E12)
2003 Miss Match (TV seriál)
Volání mrtvých (TV seriál)
Morning After (S01E07)
Haunted (S01E05)
2002 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Starší a vzdálená (S06E13)
Neviditelná (S06E10)
2001 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Tabula rasa (S06E07)
Seriálový život (S06E04)
Návrat mezi živé (S06E01)
další epizody (9)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Krutá říše (TV seriál)
Cincinnati (E08)
Manus Domini (E07)
Třetí hlídka (TV seriál)
Just Another Night at the Opera (S01E21)
Men (S01E18)
Officer Involved (S01E15)
další epizody (4)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Naslouchat strachu (S05E09)
Rodina (S05E06)
Záměna (S05E03)
1999 Krutá říše (TV seriál)
Leviathan (E02)
1995 Pan nikdo (TV seriál)
1994 Agent Fortuny (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Nájezd (S02E21)
Nebezpečná cesta (S02E20)
Únos (S02E19)
další epizody (4)
1993 MacGyver (TV seriál)
Hora Věčného mládí (S07E14)
1991 Temná spravedlnost (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Těžké rozhodování (S07E10)
Dobrý rytíř MacGyver - 1. část (S07E07)
Poctivec Abe (S07E01)
1990 Nulová šance (TV seriál)
The Gunslinger (S02E14)

Dokumentární

2014 What the F@#- Is Cancer and Why Does Everybody Have It?

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky