foto

Paul J. Smith

  • nar. 30.10.1906
    Calumet, Michigan, USA
  • zem. 25.1.1985 (78 let)
    Glendale, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1964 The Three Lives of Thomasina
1963 Yellowstone Cubs
Zázračná záchrana bílých hřebců
1962 Bon Voyage!
Moon Pilot
1961 The Parent Trap
1960 Pollyanna
1959 Chundelatý pes
1957 Perri
1956 Ukradený vlak
1955 Switzerland
1954 20 000 mil pod mořem
1953 Father's Day Off
Simple Things, The
1952 Kouzelný Halloween / Dobrota nebo šprým
Pistolník Goofy
Susie - Malé modré kupé
The Little House
1951 Dude Duck
Fathers Are People
Lucky Number
Lve lehni
No Smoking
Out of Scale
R'coon Dawg
Studený krocan
Zkušební pilot Donald
1950 Boj o jídlo
Camp Dog
Hold That Pose
Hook, Lion and Sinker
Houkačka
Motor Mania
One Hour in Wonderland (TV film)
Pests of the West
Popelka
Puss Cafe
1949 Hračičkové
1948 Glamour Girl
Johnny Appleseed
Make Mine Freedom
Melody Time
Pecos Bill
So Dear to My Heart
1947 Blondie's Anniversary
Fun and Fancy Free
1944 Donald's Off Day
How to Be a Sailor
The Three Caballeros
1943 Fall Out-Fall in
Figaro and Cleo
Home Defense
The Old Army Game
1942 Donald Gets Drafted
Jak plavat
Jak rybařit
Jak se hraje baseball
Olympijský šampion
Saludos Amigos
1941 A Gentleman's Gentleman
Pluto's Playmate
Psí nosič
1940 Bone Trouble
Fire Chief
Pinocchio
Window Cleaners
1939 Donald's Lucky Day
Goofy a jeho kamarád Wilbur
The Pointer
The Practical Pig
1938 Polar Trappers
1937 Don Donald
Dovolená na Havaji
Moose Hunters
Pluto's Quin-puplets
Sněhurka a sedm trpaslíků
Čističi orlojů
1936 Donald and Pluto
Mickey's Circus
Za zrcadlem
1934 Playful Pluto
1930 Barnyard Concert, The
1911 Get Rich Quick

TV seriály

1957 Leave It to Beaver (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

1956 Secrets of Life
1955 African Lion, The
1954 Živoucí poušť 2
1953 Bear Country
Prowlers of the Everglades
1952 The Olympic Elk
Water Birds
1951 Nature's Half Acre
1950 Beaver Valley
1943 Victory Through Air Power

Herecká filmografie

Filmy

1940 Fantazie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace