foto

Kurt Buecheler

  • nar. 7.7.1915
    Frankfurt am Main, Preußen, Německo
  • zem. 21.6.2004 (88 let)
    Stuttgart, Baden-Württemberg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Ein Stück aus ihrem Leben (TV film)
1983 Dibbegass Nummer Deckel (TV film)
1981 Dle svých sil a vědomí (TV film)
1979 Union der festen Hand (TV film)
1976 I ve smrti sami
1975 Stumme Zeugen (TV film)
1974 Eiger (TV film)
Ermittlungen gegen Unbekannt (TV film)
1973 Auf den Spuren von Richard Wagners Tristan und Isolde (TV film)
Die geheimen Papiere des Pentagon
Oh Jonathan, oh Jonathan!
1972 Auf Befehl erschossen - Die Brüder Sass, einst Berlins große Ganoven (TV film)
Auf den Spuren der Anarchisten (TV film)
Der 21. Juli
Einmal im Leben - Geschichte eines Eigenheims (TV film)
Fall für Goron, Ein (TV film)
Kontaktstörungen (TV film)
Pueblo-Affaire, Die (TV film)
Tod im Studio
1971 Auf Abruf (TV film)
1970 Abdankung (TV film)
Der Musterschüler (TV film)
Gedenktag (TV film)
Große Familie, Eine (TV film)
Unwichtiger Tag (TV film)
1969 ...tot im Kanapu (TV film)
Amerika oder der Verschollene (TV film)
Eine Rechnung, die nicht aufgeht (TV film)
Rückkehr, Die (TV film)
Schrott (TV film)
Tagebuch eines Frauenmörders (TV film)
1968 Das Haus mit den sieben Stockwerken (TV film)
Novemberverbrecher - Eine Erinnerung (TV film)
1967 Duft von Blumen, Ein (TV film)
In aller Stille (TV film)
Lobby Doll und die Sitzstangenaffäre - Eine erdachte Rekonstruktion (TV film)
Mönch mit der Peitsche, Der
Peter Schlemihls wundersame Geschichte (TV film)
Reichstagsbrandprozess, Der (TV film)
1965 Im Schatten einer Großstadt (TV film)
1964 Clavigo (TV film)
Der Prozeß Carl von O. (TV film)
Die Übungspatrone
1963 Die Zoogeschichte (TV film)
Randbezirk (TV film)
1962 Letzter Punkt der Tagesordnung (TV film)
1961 Die Ehe des Herrn Mississippi
1960 Ich schwöre und gelobe
1956 Spion für Deutschland
1955 Hotel Adlon
Vor Gott und den Menschen

TV seriály

1989 Schwarzenberg (TV seriál)
1984 Bei Mudder Liesl (TV seriál)
1979 Jauche und Levkojen (TV seriál)
1978 Eiserne Gustav, Der (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Gesucht wird... (TV seriál)
1975 Sie kommen aus Agarthi (TV seriál)
Tadellöser & Wolff (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Die schöne Marianne (TV seriál)
Kommissariat IX (TV seriál)
1972 Chirurg erinnert sich, Ein (TV seriál)
1970 Drüben bei Lehmanns (TV seriál)
Recht oder Unrecht (TV seriál)
1969 Meine Schwiegersöhne und ich (TV seriál)
1966 Der Fall Kaspar Hauser (TV seriál)
1963 Fall Rohrbach, Der (TV seriál)

Host

TV pořady

1970 Drei mal neun (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky