foto

Carlo Mossy

  • nar. 1946
    Tel Aviv, Palestina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Boa Sorte, Meu Amor
2007 Cleópatra
Meu Nome é Dindi
2005 O Sarcófago Macabro
2003 O Homem do Ano
1987 As Sete Vampiras
1980 Giselle
1974 Essa Gostosa Brincadeira a Dois
1971 Quando as Mulheres Paqueram
1970 Estranho triângulo
1969 Viver de Morrer
1968 Copacabana Me Engana

TV seriály

2018 Magnífica 70 (TV seriál)
O Fim (S03E10)
O Clube do Inferno (S03E09)
O Dia Seguinte (S03E08)
další epizody (9)
2016 Magnífica 70 (TV seriál)
Minutos Finais (S02E10)
O Diablo Anda com Dora (S02E03)
2015 Magnífica 70 (TV seriál)
Os Magníficos (S01E13)
Divisão de Lucros (S01E12)
O Lançamento (S01E11)
další epizody (13)
2012 As Brasileiras (TV seriál)
2007 Sete Pecados (TV seriál)
2006 Minha Nada Mole Vida (TV seriál)
Páginas da vida (TV seriál)
2005 A Lua Me Disse (TV seriál)
Carandiru, Outras Histórias (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky