foto

Benjamin Busch

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rogue, The
2015 Turned
2012 Dogman
2008 Sympathetic Details
2000 Krvavá volba

TV seriály

2009 Zvíře (TV seriál)
2008 Generation Kill (TV seriál)
Bomb in the Garden (E07)
Stay Frosty (E06)
A Burning Dog (E05)
další epizody (7)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Přechodné období (S05E04)
Udělat víc, i když máme níň (S05E01)
2006 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Vysvědčení (S04E13)
Neboť každý, kdo má (S04E12)
Pochybnosti (S04E10)
další epizody (7)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Úkol splněn (S03E12)
Groteska (S03E09)
Mravní malost (S03E08)
další epizody (10)
2000 Západní křídlo (TV seriál)
In the Shadow of Two Gunmen: Part II (S02E02)
1997 Michael Hayes (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2008 Sympathetic Details

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace