foto

Kwame Patterson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Barb and Star Go to Vista Del Mar
2020 The Outpost
2016 Ringside (TV film)
2006 Charm City
2004 He Can Get It

TV seriály

2019 Bosch (TV seriál)
Poslední recept (S05E03)
Falešné recepty (S05E02)
2018 Přísaha (TV seriál)
Switch (S01E10)
The Loss (S01E09)
Retribution (S01E08)
další epizody (10)
2016 American Crime Story (TV seriál)
Rasová karta (S01E05)
Na útěku (S01E02)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Jako ryba a stejk (S01E02)
2014 Ray Donovan (TV seriál)
Sunny (S02E08)
Irské jaro (S02E05)
2013 Ray Donovan (TV seriál)
Znovu narozený (S01E07)
Zatřes zadkem (S01E03)
The Hustle (TV seriál)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Smrtelné přelíčení (S03E19)
2009 Dark Blue (TV seriál)
Ice (S01E06)
2008 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Za Geddu (S08E17)
2007 Policejní odznak (TV seriál)
Spanish Practices (S06E10)
2006 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Pochybnosti (S04E10)
Aliance (S04E05)
Uprchlíci (S04E04)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky