foto

Melanie Nicholls-King

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bushwick Beats
The Week Of
2017 Filth City
Loupež ve velkém stylu
Mary Goes Round
Podivíni
2014 Miluj souseda svého
2012 Elijah the Prophet
2007 Slečna Marplová: Nultá hodina (TV film)
V rytmu stepu
2004 Falešné sliby (TV film)
2003 Černí bojovníci (TV film)
2002 Society's Child (TV film)
2001 Jett Jackson (TV film)
Kauza: Dítě (TV film)
2000 Color of Friendship, The (TV film)
Jdi za svou hvězdou (TV film)
Sebeobrana (TV film)
Stopy vraha
1999 Coming Unglued (TV film)
Konec léta (TV film)
1998 Defenders: Choice of Evils, The (TV film)
Vášeň a zrada
Život v deltě
1996 Closer and Closer (TV film)
1995 Rude
Skin Deep
Vražedný příslib (TV film)
1994 Babymaker: The Dr. Cecil Jacobson Story, The (TV film)
1993 Ďáblův advokát

TV seriály

2018 The Detail (TV seriál)
Star Trek: Discovery (TV seriál)
The War Without, the War Within (S01E14)
The Sinner (TV seriál)
Part II (S02E02)
Miliardy (TV seriál)
Kompenso (S03E11)
Icebreaker (S03E09)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Empathy (S04E16)
2017 Channel Zero (TV seriál)
Beware the Cannibals (S02E03)
Nice Neighborhood (S02E02)
Právem odsouzeni (TV seriál)
Vražda basketbalové hvězdy (E10)
2016 Falling Water (TV seriál)
No Task for the Timid (S01E09)
The Well (S01E08)
Calling the Vasty Deep (S01E02)
další epizody (4)
2015 Najděte mi hrdinu (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 3 (E03)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Svědectví (S04E09)
Hlasování (S04E08)
Rookie Blue (TV seriál)
Test integrity (S06E08)
Svědek (S06E07)
Home run (S06E06)
2013 Orphan Black (TV seriál)
Endless Forms Most Beautiful (S01E10)
Unconscious Selection (S01E09)
Rookie Blue (TV seriál)
V dobrém i ve zlém (S04E08)
Návrat domů (S04E02)
2012 Rookie Blue (TV seriál)
Nikdy víc (S03E13)
Co tě utěší (S03E10)
Málo času (S03E09)
další epizody (10)
2011 Rookie Blue (TV seriál)
Boží vůle (S02E13)
V utajení (S02E12)
S trochou víry (S02E11)
další epizody (13)
2010 Rookie Blue (TV seriál)
Tajné nasazení (S01E13)
Břímě uniformy (S01E12)
Pomáhat, nebo chránit (S01E11)
další epizody (13)
2009 Cupid (TV seriál)
2008 Podstata strachu (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Přechodné období (S05E04)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Undercover (S09E15)
2006 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Znát své místo (S04E09)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
U ledu (S03E07)
Když dovolíš (S03E02)
2003 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Přístav v bouři (S02E12)
Varování před bouřkou (S02E10)
Všechno je jen prolog (S02E06)
další epizody (6)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Desperate (S04E18)
2002 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Rozsudek (S01E13)
Hon (S01E11)
Cena (S01E10)
další epizody (5)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Rozparovač (S01E17)
Právo a pořádek (TV seriál)
Girl Most Likely (S12E17)
2001 Doc (TV seriál)
1999 Little Bill (TV seriál)
The City (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
1998 Animorphs (TV seriál)
Highlander: Havran (TV seriál)
Passion Play (E10)
The Unknown Soldier (E08)
The Famous Jett Jackson (TV seriál)
1996 Traders (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace