foto

Melanie Nicholls-King

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Week Of
2017 Filth City
Loupež ve velkém stylu
Mary Goes Round
The Strange Ones
2014 Miluj souseda svého
2012 Elijah the Prophet
2007 Slečna Marplová: Nultá hodina (TV film)
V rytmu stepu
2004 Falešné sliby (TV film)
2003 Černí bojovníci (TV film)
2002 Society's Child (TV film)
2001 Jett Jackson (TV film)
Kauza: Dítě (TV film)
2000 Color of Friendship, The (TV film)
Jdi za svou hvězdou (TV film)
Sebeobrana (TV film)
Stopy vraha
1999 Coming Unglued (TV film)
Konec léta (TV film)
1998 Defenders: Choice of Evils, The (TV film)
Vášeň a zrada
Život v deltě
1996 Closer and Closer (TV film)
1995 Rude
Skin Deep
Vražedný příslib (TV film)
1994 Babymaker: The Dr. Cecil Jacobson Story, The (TV film)
1993 Ďáblův advokát

TV seriály

2017 Channel Zero (TV seriál)
Beware the Cannibals (S02E03)
Nice Neighborhood (S02E02)
Právem odsouzeni (TV seriál)
Vražda basketbalové hvězdy (E10)
2016 Falling Water (TV seriál)
No Task for the Timid (E09)
Calling the Vasty Deep (E02)
Don't Tell Bill (E01)
2013 Orphan Black (TV seriál)
Endless Forms Most Beautiful (S01E10)
Unconscious Selection (S01E09)
2010 Rookie Blue (TV seriál)
2009 Cupid (TV seriál)
2008 Podstata strachu (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Přechodné období (S05E04)
2006 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Znát své místo (S04E09)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
U ledu (S03E07)
Když dovolíš (S03E02)
2003 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Přístav v bouři (S02E12)
Varování před bouřkou (S02E10)
Všechno je jen prolog (S02E06)
další epizody (6)
2002 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Rozsudek (S01E13)
Hon (S01E11)
Cena (S01E10)
další epizody (5)
2001 Doc (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
1999 Little Bill (TV seriál)
The City (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Animorphs (TV seriál)
Famous Jett Jackson, The (TV seriál)
Highlander: Havran (TV seriál)
1996 Traders (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace