foto

Blake Clark

  • nar. 2.2.1946 (72 let)
    Macon, Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Toy Story 4: Příběh hraček
2018 Starf*cker
2017 Jonny's Sweet Revenge
2016 Texas Heart
2015 The Ridiculous 6
2013 Highland Park
2012 Můj otec je šílenec
2011 Havajské prázdniny
Krátké příběhy hraček
Rango
Son of Morning
2010 Laseuteu gatpadeo
Machři
Toy Story 3: Příběh hraček
2009 Boží květ
2008 Dostaňte agenta Smarta
Pohádky na dobrou noc
Skandály ze života zvířat
Tvrdé palice
Wyattovy párky
2007 Když si Chuck bral Larryho
2006 (J)elita ze střídačky
Car Babes
Tady Reed Fish
2005 Redneck Comedy Roundup
2004 50x a stále poprvé
Back by Midnight
Lupiči paní domácí
2003 Nesnesitelná krutost
Svůdníkovo desatero
2002 Mr. Deeds - Náhodný milionář
Osm bláznivých večerů
2001 Corky Romano - Noční můra mafie
Špinavej Joe
2000 Chléb a růže
Kritický bod
Malý Nicky - Satan Junior
May Day
1999 Kometa
Valerie Flake
1998 Vodonoš
1997 Není co ztratit
1996 Sám v lese
1994 Comedy: Coast to Coast (TV film)
Maska
1993 Fatální instinkt
1992 Berušky
Hračky
Klaun Shakes
Nápoj lásky č. 9
Tajemství hřbitova (TV film)
1991 Temný vítr
1989 Fast Food
Fešák Johnny
Wired
1986 Long Time Gone (TV film)
1985 Eliášův oheň

TV seriály

2012 The High Fructose Adventures of Annoying Orange (TV seriál)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)
2006 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Jail (S01E21)
2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Vánoce, lži a tajemství (S01E10)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Barák (S02E04)
2003 Lost at Home (TV seriál)
Lucky (TV seriál)
2001 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
The Gift of Gab (S06E05)
Witchright Hall (S05E18)
1999 Kutil Tim (TV seriál)
Velké finále Kutila Tima (3. část) (S08E27)
Zachraňte železářství (S08E21)
1998 Kutil Tim (TV seriál)
Musíme si pomáhat (S08E10)
Když manžel mluví až moc (S07E25)
Tim učí na vysoké škole (S07E12)
1997 Smart Guy (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Problémy v komunikaci (S06E19)
Něco starého, něco modrého (S06E18)
Wilsonův svět (S06E17)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Měj trochu slitování (S06E10)
Alovo video (S06E05)
Bezpečnost především (S05E25)
další epizody (6)
1995 Brotherly Love (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Sveřepý pohled (S05E07)
Jill slaví narozeniny (S05E04)
Myšlenky na nevěru (S05E03)
další epizody (6)
1994 Muddling Through (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
With This Ring (S01E12)
Kutil Tim (TV seriál)
Pojďme se dívat na video (S04E07)
Borlandovy ambice (S04E06)
Smrt začíná ve čtyřiceti (S04E03)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
Grace Under Oath (S01E08)
Thea (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Lose a Job, Winnebago (S05E18)
1989 Coach (TV seriál)
One Night Stand (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
Půlnoční linka (TV seriál)
1987 Women in Prison (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Steele Hanging in There: Part 1 (S05E02)
1986 Designing Women (TV seriál)
It's Garry Shandling's Show (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1984 Hot Flashes (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 M*A*S*H (TV seriál)
Nashledanou, sbohem a amen (S11E16)
1982 Newhart (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)

Dokumentární

2014 Robin Williams Remembered (TV film)
2005 Patriot Act: A Jeffrey Ross Home Movie
2004 Dating Scene, The
2001 Adam Sandler Goes to Hell

TV pořady

2002 Výpravy za záhadami (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace