foto

Ed Nelson

  • nar. 21.12.1928
    New Orleans, Louisiana, USA
  • zem. 9.8.2014 (85 let)
    Greensboro, North Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Mstitel beze jména
1996 Cries of Silence
1991 Krchov
1989 Brenda Starrová
Deadly Weapon
1987 Závazné mlčení (TV film)
1986 Policejní akademie 3
1985 Peyton Place: The Next Generation (TV film)
1983 Shaft of Love (TV film)
1982 Help Wanted: Male (TV film)
1981 Born to Be Sold (TV film)
1980 Enola Gay: The Men, the Mission, the Atomic Bomb (TV film)
Girl, the Gold Watch & Everything, The (TV film)
Return of Frank Cannon, The (TV film)
1979 Anatomy of a Seduction (TV film)
1978 Acapulco Gold
Doctors' Private Lives (TV film)
Katastrofa letu 401 (TV film)
Leave Yesterday Behind (TV film)
Superdome (TV film)
1977 Dobře utajený kód
Murder in Peyton Place (TV film)
1976 Bitva o Midway
Riding with Death (TV film)
1975 Missing Are Deadly, The (TV film)
Shining Star
1974 Houston, We've Got a Problem (TV film)
Letiště 1975
1973 Linda (TV film)
Runaway! (TV film)
Time to Run
1972 Banacek (TV film)
The Screaming Woman (TV film)
1971 Little Game, A (TV film)
1970 Along Came a Spider (TV film)
1963 The Man from Galveston
Voják v dešti
1962 Devil's Partner, The
1961 Norimberský proces
1960 Code of Silence
Elmer Gantry
Valley of the Redwoods
1959 T-Bird Gang
The Young Captives
Vědro krve
1958 Cry Baby Killer
Hot Car Girl
I Mobster
Night of the Blood Beast
She Gods of Shark Reef
Street of Darkness
Teenage Cave Man
The Brain Eaters
1957 Bayou
Carnival Rock
Hell on Devil's Island
Invasion of the Saucer Men
Killer's Cage
Rock All Night
Teenage Doll
Útok krabích monster
1956 Swamp Women
1955 New Orleans Uncensored
1952 Ocelová past

TV seriály

1989 MacGyver (TV seriál)
Daltonova matka (S04E08)
1988 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Buďte na mě hodná (S01E16)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda v jazzovém klubu (S01E13)
1982 Capitol (TV seriál)
1979 Doctors' Private Lives (TV seriál)
1973 Tenafly (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
1964 Peyton Place (TV seriál)
1963 The Outer Limits (TV seriál)
Nightmare (S01E10)
The Twilight Zone (TV seriál)
Valley of the Shadow (S04E03)

TV pořady

1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

1958 The Brain Eaters

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace