foto

Víctor Elías

  • nar. 3.3.1991 (29 let)
    Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 La llamada
2002 Florido pensil, El
2001 Devil

TV seriály

2018 Looser (TV seriál)
2016 Paquita Salas (TV seriál)
La magia que hay en ti (S01E05)
2013 Aula de castigo (TV seriál)
2012 Isabel (TV seriál)
2010 Punta Escarlata (TV seriál)
2008 Los Serrano (TV seriál)
Todo un sueño (S08E07)
Divorcio a la Serrana (S08E06)
Vente pa' mi casa Fiti (S08E05)
další epizody (21)
2007 Los Serrano (TV seriál)
La intimidad es una puerta cerrada (S07E02)
No sin mi hijo (S07E01)
Última llamada para Diego Serrano (S06E27)
další epizody (29)
2006 Los Serrano (TV seriál)
La jauría del hortelano (S05E26)
¡Será por dinero! (S05E25)
El síntoma de Estocolmo (S05E24)
další epizody (24)
2005 Los Serrano (TV seriál)
La maldición de las Capdevila (S05E02)
¿Quién puede matar a un cerdo? (S05E01)
Gato negro, casorio blanco (S04E26)
další epizody (28)
2004 Los Serrano (TV seriál)
El fluido básico (S03E19)
Don Quijote de Santa Justa (S03E18)
Descubriendo a Marta (S03E17)
další epizody (26)
2003 Los Serrano (TV seriál)
Donde hay jamón hay ilusión (S02E06)
Santiago vuelve a la escuela (S02E05)
Trigo limpio (S02E04)
další epizody (19)
2002 Géminis, venganza de amor (TV seriál)
Javier ya no vive solo (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 Ellas son así (TV seriál)
1998 Hermanas (TV seriál)

Skladatelská filmografie

TV seriály

2019 Terror y feria (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky