foto

Robert Jones

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Joint Enterprise
2010 Lennon Naked (TV film)
2005 Ředitelka (TV film)
2000 McCready and Daughter (TV film)

TV seriály

2012 Secret State (TV seriál)
2008 Vůně Kalahari (TV seriál)
2006 Rough Diamond (TV seriál)
2004 Vraždy v muzeu (TV seriál)
2003 Buried (TV seriál)
Smrt pod ochranou církve (TV seriál)
2001 McCready and Daughter (TV seriál)
1998 The Cops (TV seriál)
1996 Ballykissangel (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2007 Party Animals (TV seriál)
2006 Rough Diamond (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky