foto

Don Knotts

  • nar. 21.7.1924
    Morgantown, West Virginia, USA
  • zem. 24.2.2006 (81 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Air Buddies - Štěnata
2005 Strašpytlík
2003 Hermie: A Common Caterpillar (TV film)
2000 Quints (TV film)
Tom Sawyer
1999 Rolničky, rolničky (TV film)
1998 Městečko Pleasantville
1997 Kočky netančí
1996 Velký tyran
1993 Andy Griffith Show Reunion (TV film)
1991 Timmy's Gift: Precious Moments Christmas (TV film)
1987 Little Troll Prince, The
Pinocchio a vládce noci
1986 Return to Mayberry (TV film)
1985 The Walt Disney Comedy and Magic Revue
1984 Velký závod 2
1981 Soukromá očka
1979 Gang jablkových knedlíků opět zasahuje
The Prize Fighter
1978 Hot Lead and Cold Feet
1977 Herbie jede rallye
Mule Feathers
1976 Gus
Únos naruby
1975 Knedlíková banda
1973 I Love a Mystery (TV film)
1972 Man Who Came to Dinner, The (TV film)
1971 How to Frame a Figg
1969 Bůh lásky?
1968 The Shakiest Gun in the West
1967 The Reluctant Astronaut
1966 The Ghost and Mr. Chicken
1964 The Incredible Mr. Limpet
1963 Později, miláčku!
To je ale bláznivý svět
1961 Když jsem naposledy viděl Archieho
1960 Wake Me When It's Over
1958 No Time for Sergeants

TV seriály

2005 Robot Chicken (TV seriál)
Operation: Rich in Spirit (S01E17)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Striptýz (S08E05)
2004 Fatherhood (TV seriál)
2003 Hermie a jeho přátelé (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Odd Job Jack (TV seriál)
2002 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
1997 101 dalmatinů (TV seriál)
Johnny Bravo (TV seriál)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
1992 Rybí policie (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
1988 Garfield a přátelé (TV seriál)
1987 She's the Sheriff (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
What a Country (TV seriál)
1985 George Burns Comedy Week (TV seriál)
1983 Inspektor Šikula (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 The Muppet Show (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1973 Girl with Something Extra, The (TV seriál)
1972 Nová dobrodružství Scooby-Doo (TV seriál)
Wait Till Your Father Gets Home (TV seriál)
1971 New Andy Griffith Show, The (TV seriál)
1969 The Bill Cosby Show (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1955 The Bob Cummings Show (TV seriál)
1951 Hallmark Hall of Fame (TV seriál)
Search for Tomorrow (TV seriál)

Dokumentární

2007 Tasmanian Devil: The Fast and Furious Life of Errol Flynn (TV film) - a.z.
2005 Adventures of Errol Flynn, The (TV film) - a.z.
2000 Inside TV Land: The Andy Griffith Show (TV film)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky