foto

Don Knotts

  • nar. 21.7.1924
    Morgantown, West Virginia, USA
  • zem. 24.2.2006 (81 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Air Buddies - Štěnata
2005 Strašpytlík
2003 Hermie: A Common Caterpillar (TV film)
2000 Quints (TV film)
Tom Sawyer
1999 Rolničky, rolničky (TV film)
1998 Městečko Pleasantville
1997 Kočky netančí
1996 Velký tyran
1993 Andy Griffith Show Reunion (TV film)
1991 Timmy's Gift: Precious Moments Christmas (TV film)
1987 Little Troll Prince, The
Pinocchio a vládce noci
1986 Return to Mayberry (TV film)
1985 The Walt Disney Comedy and Magic Revue
1984 Velký závod 2
1981 Soukromá očka
1979 Gang jablkových knedlíků opět zasahuje
Prize Fighter, The
1978 Hot Lead and Cold Feet
1977 Herbie jede rallye
Mule Feathers
1976 Gus
Únos naruby
1975 Knedlíková banda
1973 I Love a Mystery (TV film)
1972 Man Who Came to Dinner, The (TV film)
1971 How to Frame a Figg
1969 The Love God?
1968 The Shakiest Gun in the West
1967 The Reluctant Astronaut
1966 The Ghost and Mr. Chicken
1964 The Incredible Mr. Limpet
1963 Později, miláčku!
To je ale bláznivý svět
1961 Když jsem naposledy viděl Archieho
1960 Wake Me When It's Over
1958 No Time for Sergeants

TV seriály

2005 Robot Chicken (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Striptýz (S08E05)
2004 Fatherhood (TV seriál)
2003 Hermie a jeho přátelé (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Odd Job Jack (TV seriál)
2002 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
1997 101 dalmatinů (TV seriál)
Johnny Bravo (TV seriál)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
1992 Rybí policie (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
1988 Garfield a přátelé (TV seriál)
1987 She's the Sheriff (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
What a Country (TV seriál)
1985 George Burns Comedy Week (TV seriál)
1983 Inspektor Šikula (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 The Muppet Show (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1973 Girl with Something Extra, The (TV seriál)
1972 Nová dobrodružství Scooby-Doo (TV seriál)
Wait Till Your Father Gets Home (TV seriál)
1971 New Andy Griffith Show, The (TV seriál)
1969 The Bill Cosby Show (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1955 The Bob Cummings Show (TV seriál)
1951 Hallmark Hall of Fame (TV seriál)
Search for Tomorrow (TV seriál)

Dokumentární

2007 Tasmanian Devil: The Fast and Furious Life of Errol Flynn (TV film) - a.z.
2005 Adventures of Errol Flynn, The (TV film) - a.z.
2000 Inside TV Land: The Andy Griffith Show (TV film)

TV pořady

2006 The 58th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad) - a.z.
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1984 The 36th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1982 The 34th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1978 The Jim Nabors Show (TV pořad)
1976 The Captain and Tennille (TV pořad)
The Sonny and Cher Show (TV pořad)
1970 Don Knotts Show, The (TV pořad)
Ray Stevens Show, The (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)
The 21st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
The Andy Williams Show (TV pořad)
The Engelbert Humperdinck Show (TV pořad)
The Leslie Uggams Show (TV pořad)
1967 The Kraft Music Hall (TV pořad)
The Smothers Brothers Comedy Hour (TV pořad)
The Steve Allen Comedy Hour (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1963 The 15th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
The Danny Kaye Show (TV pořad)
The Jerry Lewis Show (TV pořad)
1962 The 14th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
The Andy Williams Show (TV pořad)
1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)
The New Steve Allen Show (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1959 The 11th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1958 The Garry Moore Show (TV pořad)
1956 The Steve Allen Show (TV pořad)
1952 The Bob Hope Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace