foto

Andrew DeCristofaro

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2020 Mizerové navždy
Pro balík prachů
Velké šéfky
2019 Lady and the Tramp
2018 Najednou jsme rodina
Nebezpečná laskavost
Zelená kniha
Špión, který mi dal kopačky
2017 Motýlek
Táta je doma 2
2016 Krotitelé duchů
Proč právě on?
Šéfka
2015 Sázka na nejistotu
Táta je doma
Špión
2014 Alexandr a jeho opravdu hodně špatný a příšerně blbý den
Nezlomný
Návrat blbýho a blbějšího
Tammy
Šéfové na zabití 2
2013 Drsňačky
Marvel One-Shot: Agent Carter
Mládeži nepřístupno
The East
2012 Co čas nezahojil
Diktátor
Marvel One-Shot: Item 47
2011 Cedar Rapids
Moje krásná učitelka
Máslo
Týden bez závazků
2010 Bláznivá svoboda
Despair
Na tuhle nemám
Noční můra v Elm Street
Rande v Římě
2009 Crazy Heart
Jennifer's Body - Bacha, kouše!
2008 Rocker
Sex Drive
Velcí bratři
2007 Osudové selhání
Těsně vedle
Šedovlasý pán
2006 Borat: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu
Malá Miss Sunshine
Růžový panter
2005 Bláznivá olympiáda
Zábavný společník
2004 Klub hrůzy
Sexbomba od vedle
Sklapni a polib mě
Černá ovce
2003 Dvanáct do tuctu
Zelené peklo
2002 Expres foto
Rockerky
Sexy párty
Sjetý (TV film)
Skandál v katolické škole
Supersvůdníci 2
2001 Bubliňák
Gentleman's Game, A
Přichází království nebeské
2000 Chilli, sex a samba
Chuck a Buck
Jackie (TV film)
Ping!
Runner, The
Sinbad: Beyond the Veil of Mists
Vraždy v Cherry Falls
Znovuobjevení Bucka McHenryho (TV film)
1999 Happy Texas
Kurýr
Netopýři
Parchanti nebo poldové?
Seven Girlfriends
Šílená jízda
1998 Brloh v Beverly Hills
Brownovo Requiem
Nechte mě žít
„Sladká“ pomsta (TV film)
1997 Atentát
Kolize
Má poslední sebevražda
Quiet Days in Hollywood
1996 Krvavý sport II.: Konfrontace
Matka noc
Občanka Ruth
Skin and Bone
Vabank
1995 Blbouni
Rachot v Bronxu
Without Air
1994 Ill Met by Moonlight
Posádka v ohrožení

TV seriály

2020 The Comey Rule (TV seriál)
Night Two (E02)
Night One (E01)
2019 OA (TV seriál)
Chapter 8: Overview (S02E08)
Chapter 7: Nina Azarova (S02E07)
Chapter 6: Mirror Mirror (S02E06)
další epizody (8)
2016 OA (TV seriál)
Chapter 8: Invisible Self (S01E08)
Chapter 7: Empire of Light (S01E07)
Chapter 6: Forking Paths (S01E06)
další epizody (8)
1993 Trade Winds (TV seriál)

Dokumentární

2018 America's Musical Journey
2017 Dream Big: Engineering Our World
We, the Marines
2016 National Parks Adventure
2015 Humpback Whales
2013 Journey to the South Pacific
2012 Arktida 3D
2011 Arábie 3D
2008 Velký kaňon 3D
2007 Alps, The
2006 Hurricane on the Bayou
2005 Wired to Win
2004 Greece: Secrets of the Past
2003 Coral Reef Adventure
Top Speed
2001 Journey Into Amazing Caves
2000 Adventures in Wild California
1998 20 Dates
1996 Fire on the Mountain

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky