foto

Jenn Proske

  • nar. 8.8.1987 (31 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Narodila se Kanadě (Torontu) a do USA se přestěhovala, když jí bylo pět. Vyrůstala v Kalifornii. Už jako malá navštěvovala zdejší dětský divadelní kroužek. Na střední poté účinkovala v divadelních představeních všech žánrů, od muzikálů k Shakesperovi.

Jenn se v roce 2009 přestěhovala do Las Vegas s jedním velkým snem - být herečkou. Toto přání se jí rychle vyplnilo a již v roce 2010 účinkovala v parodii Jasona Friedberga a Aarona Seltzera VAMPIRES SUCK (do češtiny přeložené jako Tupíři).

Ráda čte, vaří, píše divadelní hry a tancuje. Zajímá se o kriminalistiku, na Bostonské univezitě vystudovala obor trestní právo.

newer_more

Herecká filmografie

Filmy

2012 Přerušené ticho (TV film)
2011 Home Game (TV film)
2010 Tupíři

TV seriály

2014 Cristela (TV seriál)
2013 Graceland (TV seriál)
Goodbye High (S01E07)
Hair of the Dog (S01E06)
O-Mouth (S01E05)
další epizody (5)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Předtím a potom (S01E02)
Kráska a zvíře (TV seriál)
Profesionální lháři (TV seriál)
Veritas (S01E08)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Theatre Tricks (S13E11)
2011 Kriminálka New York (TV seriál)
Means to an End (S08E09)
Crossroads (S08E08)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace