foto

Ben Bass

  • nar. 14.8.1968 (49 let)
    Baltimore, Maryland, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Benjamin Langer "Ben" Bass (narozený 14. srpna 1968) je televizní a divadelní herec. Bass se narodil v Baltimore, Maryland, USA. Ve věku sedmi let se s rodinou přestěhoval do Vancouveru, Kanada. Studoval herectví na londýnské Akademii hudby a dramatického umění a na L'École Internationale de Théâtre Jacques Lecoq v Paříži.

V televizi začínal v seriálu JUMP STREET 21. Byl nominován na cenu Vancouver Jesse za nejlepší vedlejší roli v ANGRY HOUSEWIVES. Stal se pravidelným členem obsazení seriálu VĚČNÝ RYTÍŘ. Poté si zahrál v mnoha seriálech a věnoval se i divadlu.

Byl nominován na cenu Gemini za hlavní roli v kanadském seriálu ELEVENTH HOUR. V poslední době hrál v televizním miniseriálu WOULD BE KINGS, pro který získal svou druhou nominaci na Gemini. Jeho filmová kariéra zahrnuje filmy VÁŠEŇ A ZRADA, NEVĚSTA CHUCKYHO a 6. DEN.

14. června 2011 se oženil s herečkou Laurou Carswell (nyní Laura Carswell Bass).

BlackMolla

Herecká filmografie

Filmy

2016 Love's Complicated (TV film)
2014 Sestry na život a na smrt (TV film)
2006 Směr smrt (TV film)
2004 Milostné zločiny Gillian Guessové
2001 Bizarní frekvence (TV film)
2000 6. den
1999 Nejmladší kmotr (TV film)
Smrt milionáře (TV film)
1998 Chuckyho nevěsta
Skandální příběh Jacqueline Susannové (TV film)
Vášeň a zrada
1992 Killer Among Friends, A (TV film)

TV seriály

2016 Casual (TV seriál)
100 Cows (S02E06)
Big Green Egg (S02E04)
2010 Rookie Blue (TV seriál)
2008 Flashpoint (TV seriál)
Would Be Kings (TV seriál)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Zloděj kol (S01E11)
2002 Bliss (TV seriál)
Jeremiah (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk se seznamuje s kandidátem (S01E01)
Tom Stone (TV seriál)
Večerník (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
Strange Frequency (TV seriál)
The Chris Isaak Show (TV seriál)
The Lone Gunmen (TV seriál)
2000 Big Sound (TV seriál)
Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Kletba (S04E13)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
1997 The Hunger (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1989 Bordertown (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace