foto

Tommy Wättring

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Julie

TV seriály

2021 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Den förlorade sonen (S07E04)
Döden i Samarra (S07E03)
2018 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Na tenkém ledě (S06E02)
2017 Finaste familjen (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2016 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Osudný den (S05E08)
Smrt novináře (S05E05)
2015 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Rodinná záležitost (S05E02)
Pokoj 302 (S05E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky