foto

Barbara Chybová

  • nar. 2.3.1982 (35 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Nadaná muzikálová herečka z Brna, momentálně zkouší hru v Ostravě, hraje v muzikálu Kudykam v Praze.

Herecká filmografie

Filmy

2010 D2
2009 Les mrtvých (TV film)
2005 Kamenný klíč (TV film)

TV seriály

2016 Doktor Martin (TV seriál)
Staré lásky (S02E08)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Jak málo stačilo (S01E13)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Milenka mrtvého (E03)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Havrani (S03E06)
2004 Redakce (TV seriál)

TV pořady

2006 Trosečník (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace