foto

Michal Mareda

  • nar. 5.6.1974 (46 let)
    Čáslav, Československo

Biografie

Michal Mareda se narodil 5.6.1974 v Čáslavi. Vystudoval gymnázium v Přelouči. V současné době bydlí v Pardubicích. Michal Mareda je hlavním protagonistou české rockové skupiny vypsaná fiXa. Svoji první filmovou mini roli ztvárnil ve filmu VÁCLAV. Další jeho větší role přišla v televizním filmu KLUB OSAMĚLÝCH SRDCÍ. V současné době se naplno věnuje hudbě a to i v roli producenta. Se svoji ženou má dceru Jasmínku.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2011 Alois Nebel
2009 Klub osamělých srdcí (TV film)
2007 Václav

Dokumentární

2018 Dáreček Live! (koncert)
Vypsaná fixa v Lucerna Music Baru (koncert)
2017 Žebřík 2016 (koncert)
2013 Vypsaná fiXa: G2 Acoustic Stage (koncert)

Host

TV pořady

2020 Apollo 2019 (TV pořad)
Ceny Anděl Coca Cola 2019 (TV pořad)
2019 ON AIR (TV pořad)
2016 Pomozte dětem (TV pořad)
2013 Tečka páteční noci (TV pořad)
2010 TOP STAR (TV pořad)