foto

Michael Nesmith

  • nar. 30.12.1942 (78 let)
    Houston, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Hendrix (TV film) - a.z.
1998 Daydream Believer - a.z.
1988 Tapeheads
1987 Lupič
1986 Doctor Duck's Super Secret All-Purpose Sauce
1984 Repo Man
1982 Jezdec v čase
1981 Elephant Parts
1968 Hlava

TV seriály

1985 Michael Nesmith in Television Parts (TV seriál)
1966 The Monkees (TV seriál)

Dokumentární

2020 Laurel Canyon (TV seriál)
2018 27: Gone Too Soon - a.z.
2013 Legendy rocku (TV seriál) - a.z.
2007 Jak vznikli Monkees (TV seriál) - a.z.
2003 Bezstarostní jezdci, zuřící býci - a.z.
Mayor of the Sunset Strip - a.z.
1997 Behind the Music (TV seriál)
Hey, Hey, It's the Monkees (TV film)
1996 E! přináší pravdivý příběh z Hollywoodu (TV seriál)
1995 Antologie Beatles (TV seriál) - a.z.
1987 Biography (TV seriál) - a.z.
1986 NBC 60th Anniversary Celebration (TV film) - a.z.
1975 Austin City Limits (TV seriál)

Hudební videoklipy

1967 The Beatles: A Day in the Life (hudební videoklip)
The Monkees: Daydream Believer (hudební videoklip)
The Monkees: Love Is Only Sleeping (hudební videoklip)
1966 The Monkees: I'm a Believer (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Skladatelská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1986 Doctor Duck's Super Secret All-Purpose Sauce

TV pořady

1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Host

TV pořady

2012 The 2012 Rock and Roll Hall of Fame Induction Ceremony (TV pořad)
1993 American Film Institute Salute to Elizabeth Taylor, The (TV pořad)
1992 The Big Breakfast (TV pořad)
1991 KTLA Morning News (TV pořad)
Noel's House Party (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
Saturday Night Live (TV pořad)
1973 Rock Concert (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
The Glen Campbell Goodtime Hour (TV pořad)
The Johnny Cash Show (TV pořad)
1968 It's Happening (TV pořad)
1967 Laugh-In (TV pořad)
The 19th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
The Joey Bishop Show (TV pořad)
1966 Dream Girl of '67 (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Lloyd Thaxton Show (TV pořad)
1958 Bandstand (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky