foto

Annabelle Wallis

  • nar. 25.9.1984 (35 let)
    Oxford, Oxfordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Půvabná herečka se narodila v roce 1984 v Anglii, ale vychována byla v Portugalsku. Jejím strýcem je slavný herec Richard Harris. Hovoří plynně portugalsky, francouzsky, španělsky a arménsky.

Poprvé si zahrála v indickém filmu DIL JO BHI KAHEY... (2005). Následovala epizodní rolička v seriálu JERICHO. V roce 2007 se objevila v německém hororu OCELOVÁ PAST a DIANA – POSLEDNÍ DNY PRINCEZNY. Pozorným divákům neunikla její přítomnost ve filmu LABYRINT LŽÍ, režiséra Ridleyho Scotta. Zatím její nejznámější rolí je Jane Seymour, třetí žena Jindřicha VIII., v seriálu TUDOROVCI. Obsazena byla až ve třetí řadě, jako náhrada za Anitu Briem.

V budoucnu se objeví ve filmu RIGHT HAND DRIVE a v televizních inscenacích GHOST TOWN nebo LOST FUTURE.

Lenka "blackmam" Braná

Herecká filmografie

Filmy

2020 Boss Level
The Silencing
Zhoubné zlo
2018 Máš ji!
2017 Annabelle 2: Zrození zla - a.z.
Král Artuš: Legenda o meči
Mumie
2016 Come and Find Me
Grimsby
Mine
2015 Sword of Vengeance
2014 Annabelle
2013 Jak je, Cartere?
2011 W.E.
X-Men: První třída
2010 Ztracená budoucnost (TV film)
2009 Levá nebo pravá
Město přízraků (TV film)
2008 Labyrint lží
2007 Diana - poslední dny princezny (TV film)
Ocelová past
2006 True True Lie
2005 Dil Jo Bhi Kahey...

TV seriály

2019 Nejsilnější hlas (TV seriál)
2016 (E07)
2012 (E05)
2009 (E04)
další epizody (6)
Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Pan Jones (S05E06)
Šok (S05E05)
Smyčka (S05E04)
další epizody (4)
2018 Star Trek: Short Treks (TV seriál)
Calypso (S01E02)
2016 Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2014 Fleming (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Tři mušketýři (TV seriál)
Rebelka (S01E07)
Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (5)
2013 Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2012 Pan Am (TV seriál)
Diplomatické vztahy (E11)
Tajemství a lži (E10)
2011 Pan Am (TV seriál)
Paříž nikdy nezklame (E02)
Pilot (E01)
Protiúder (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
2010 Tudorovci (TV seriál)
Smrt monarchie (S04E10)
2009 Tudorovci (TV seriál)
Smrt královny (S03E04)
Rozkol a trest (S03E03)
Povstání na severu (S03E02)
další epizody (4)
2005 Jericho (TV seriál)

Dokumentární

2017 And the Winner Isn't

Host

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)
2007 The Graham Norton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(39)