foto

Annabelle Wallis

  • nar. 25.9.1984 (33 let)
    Oxford, Oxfordshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Půvabná herečka se narodila v roce 1984 v Anglii, ale vychována byla v Portugalsku. Jejím strýcem je slavný herec Richard Harris. Hovoří plynně portugalsky, francouzsky, španělsky a arménsky.

Poprvé si zahrála v indickém filmu DIL JO BHI KAHEY... (2005). Následovala epizodní rolička v seriálu JERICHO. V roce 2007 se objevila v německém hororu OCELOVÁ PAST a DIANA – POSLEDNÍ DNY PRINCEZNY. Pozorným divákům neunikla její přítomnost ve filmu LABYRINT LŽÍ, režiséra Ridleyho Scotta. Zatím její nejznámější rolí je Jane Seymour, třetí žena Jindřicha VIII., v seriálu TUDOROVCI. Obsazena byla až ve třetí řadě, jako náhrada za Anitu Briem.

V budoucnu se objeví ve filmu RIGHT HAND DRIVE a v televizních inscenacích GHOST TOWN nebo LOST FUTURE.

Lenka "blackmam" Braná

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tag
2017 Král Artuš: Legenda o meči
Mumie
2016 Come and Find Me
Grimsby
Mine
2015 Sword of Vengeance
2014 Annabelle
2013 Jak je, Cartere?
2011 W.E.
X-Men: První třída
2010 Ztracená budoucnost (TV film)
2009 Levá nebo pravá
Město přízraků (TV film)
2008 Labyrint lží
2007 Diana - poslední dny princezny (TV film)
Ocelová past
2006 True True Lie
2005 Dil Jo Bhi Kahey...

TV seriály

2016 Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2014 Fleming (TV seriál)
Episode #1.2 (E02)
Episode #1.1 (E01)
Tři mušketýři (TV seriál)
Rebelka (S01E07)
Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Episode #2.6 (S02E06)
Episode #2.5 (S02E05)
Episode #2.4 (S02E04)
další epizody (4)
2013 Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Episode #1.6 (S01E06)
Episode #1.5 (S01E05)
Episode #1.4 (S01E04)
další epizody (6)
2011 Pan Am (TV seriál)
2010 Protiúder (TV seriál)
Tudorovci (TV seriál)
Death of a Monarchy (S04E10)
2009 Tudorovci (TV seriál)
The Death of a Queen (S03E04)
Dissension and Punishment (S03E03)
The Northern Uprising (S03E02)
další epizody (4)
2005 Jericho (TV seriál)

Dokumentární

2017 And the Winner Isn't

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace