foto

Walter Newman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2012 The Collection
2011 Identity (TV film)
Poe (TV film)
2002 Bílý oleandr
Zlatá doba (TV film)
1998 Dennis postrach okolí znovu zasahuje
Drtivý dopad
Winchell (TV film)
1997 Pravda a lež
1995 Hvězdy padají na Henriettu
Přepadení 2: Temné území
1992 Nesmiřitelní
1991 Smažená zelená rajčata

TV seriály

2020 The Right Stuff (TV seriál)
Amaryllis (E08)
Ziggurat (E07)
Ham (E06)
další epizody (8)
Smrt nás spojí (TV seriál)
Co s námi bude dál (S02E10)
Za to můžu já, ne ty (S02E09)
Musela jsi to být ty (S02E08)
další epizody (10)
2019 Já jsem noc (TV seriál)
Queen’s Gambit, Accepted (E06)
Aloha (E05)
Matador (E04)
další epizody (6)
Stumptown (TV seriál)
November Surprise (S01E07)
Bad Alibis (S01E05)
Family Ties (S01E04)
další epizody (5)
Nenasytná (TV seriál)
Co nejvíc sama sebou (S02E10)
Dámská bomba (S02E09)
Kráska ve vězení (S02E08)
další epizody (10)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Špión, kterej mě miloval (S03E15)
Hra na kuře (S03E14)
Ošklivá záležitost (S03E13)
další epizody (5)
2018 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Zlí Santové (S03E09)
Bali (S03E07)
Panama (S03E06)
další epizody (15)
2017 Mercy Street (TV seriál)
House of Bondage (S02E06)
Unknown Soldier (S02E05)
Southern Mercy (S02E04)
další epizody (6)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Šťastný a ničivý (S02E10)
Elvis žije! (S02E09)
Zapomeň na to (S02E08)
další epizody (18)
Špinaví poldové (TV seriál)
Broken Dolls (S02E13)
The Quality of Mercy (S02E11)
A House Divided (S02E07)
další epizody (7)
2016 American Gothic (TV seriál)
Whistler's Mother (E13)
Madame X (E12)
Freedom from Fear (E11)
další epizody (13)
Mercy Street (TV seriál)
The Diabolical Plot (S01E06)
The Dead Room (S01E05)
The Belle Alliance (S01E04)
další epizody (6)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Bouchačky kam se podíváš (S01E09)
Malý svědek (S01E08)
Módní policie (S01E07)
další epizody (9)
Špinaví poldové (TV seriál)
One Last Lie (S01E13)
Who Can Tell Me Who Am I? (S01E04)
Original Sin (S01E02)
další epizody (4)
American Crime (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2015 American Crime (TV seriál)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
další epizody (11)
Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Family Secrets (S01E13)
Bit by Bit (S01E12)
Ghost in the Machine (S01E11)
další epizody (13)
Pod kupolí (TV seriál)
Úsvit nového světa (S03E12)
Láska jako bitevní pole (S03E11)
Minulost (S03E10)
další epizody (12)
2014 Inteligence (TV seriál)
Being Human (E13)
The Event Horizon (E12)
The Grey Hat (E11)
další epizody (13)
Pod kupolí (TV seriál)
Odchod (S02E13)
Komprese (S02E12)
Černý led (S02E11)
další epizody (13)
2013 Betrayal (TV seriál)
Pod kupolí (TV seriál)
Opona (S01E13)
Mimořádné okolnosti (S01E12)
Podej čertu prst (S01E11)
další epizody (13)
Policajt z New Yorku (TV seriál)
2012 666 Park Avenue (TV seriál)
Pilot (E01)
Kráska a zvíře (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Muž s posláním (TV seriál)
In Case of Heart Failure (E16)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
In Case of Missed Communication (E08)
Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Blackout (E18)
Motor City Blues (E17)
Stone Cold (E16)
další epizody (8)
Změna je život (TV seriál)
Affair Remembered (S02E13)
Teacher Schooled (S02E12)
Torchwood (TV seriál)
The Blood Line (S04E10)
The Gathering (S04E09)
End of the Road (S04E08)
další epizody (9)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Shelter (E10)
Home Invasion/Drive-By (E09)
Déjà Vu/All In (E08)
další epizody (10)
Happy Town (TV seriál)
Blame It on Rio Bravo (E08)
Dallas Alice Doesn't Live Here Anymore (E07)
Questions and Antlers (E06)
další epizody (8)
Lidský terč (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Změna je život (TV seriál)
Thanks Ungiven (S02E10)
Homecoming Crashed (S02E09)
Plumber Cracked (S02E08)
další epizody (22)
Žalobce a obhájce (TV seriál)
Živí mrtví (TV seriál)
Pach krve (S01E02)
Staré dobré časy (S01E01)
Men of a Certain Age (TV seriál)
If I Could, I Surely Would (S02E01)
Back in the Sh*t (S01E10)
How to Be an All-Star (S01E09)
další epizody (5)
2009 Men of a Certain Age (TV seriál)
Go with the Flow (S01E06)
Powerless (S01E05)
The New Guy (S01E04)
další epizody (6)
Pohotovost (TV seriál)
Všechno jednou skončí (S15E22)
Je mi fajn (S15E21)
Změna rovnováhy (S15E20)
další epizody (12)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Hranice nemožného (TV seriál)
Útržky minulosti (S01E01)
My Own Worst Enemy (TV seriál)
Smetánka (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Svátky vzhůru nohama (S15E10)
Když venku sneží (S15E09)
Věk nevinnosti (S15E08)
další epizody (19)
2007 Cestovatel (TV seriál)
The Hanged Man (E12)
Blowback (E10)
Winterland (E08)
další epizody (6)
Studio 60 (TV seriál)
K&R: Part 1 (E19)
Breaking News (E18)
The Disaster Show (E17)
další epizody (8)
Pohotovost (TV seriál)
300 pacientů (S14E10)
Sky na hranici (S14E09)
Návrat domů (S14E08)
další epizody (22)
2006 Krvavé svědectví (TV seriál)
Studio 60 (TV seriál)
The Christmas Show (E11)
B-12 (E10)
The Option Period (E09)
další epizody (11)
Západní křídlo (TV seriál)
Tomorrow (S07E22)
Institutional Memory (S07E21)
The Last Hurrah (S07E20)
další epizody (13)
Pohotovost (TV seriál)
U Milosrdných (S13E11)
Žádná tajemství mi nepříkej (S13E10)
Nalož a leť (S13E09)
další epizody (23)
2005 Jonny Zero: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Goodbye to Camelot (S06E22)
End of Tour (S06E21)
How Do You Spell Belief? (S06E20)
další epizody (12)
Západní křídlo (TV seriál)
The Wedding (S07E09)
Undecideds (S07E08)
The Debate (S07E07)
další epizody (22)
Pohotovost (TV seriál)
Vánoce (S12E10)
Ano (S12E09)
Neštěstí (S12E08)
další epizody (23)
2004 Třetí hlídka (TV seriál)
Rat Bastard (S06E10)
Sins of the Fathers (S06E09)
Broken (S06E08)
další epizody (22)
Západní křídlo (TV seriál)
Impact Winter (S06E09)
In the Room (S06E08)
A Change is Gonna Come (S06E07)
další epizody (22)
Pohotovost (TV seriál)
Noc před nadílkou (S11E09)
Výstřel do tmy (S11E08)
Běloch s tmavými vlasy (S11E07)
další epizody (21)
2003 Třetí hlídka (TV seriál)
The Spirit (S05E10)
A Ticket Grows in Brooklyn (S05E09)
Fury (S05E08)
další epizody (22)
Západní křídlo (TV seriál)
Abu El Banat (S05E09)
Shutdown (S05E08)
Separation of Powers (S05E07)
další epizody (21)
Pohotovost (TV seriál)
Makemba (S10E10)
Ztracená (S10E09)
Volný pád (S10E08)
další epizody (22)
2002 Nemocnice Presidio (TV seriál)
The Court (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Crime and Punishment: Part 2 (S04E10)
Crime and Punishment: Part 1 (S04E09)
Ladies' Day (S04E08)
další epizody (24)
Západní křídlo (TV seriál)
Holy Night (S04E11)
Arctic Radar (S04E10)
Swiss Diplomacy (S04E09)
další epizody (22)
Pohotovost (TV seriál)
Zpětný pohled (S09E10)
Nejbližší příbuzní (S09E09)
První sníh (S09E08)
další epizody (22)
2001 Třetí hlídka (TV seriál)
Act Brave (S03E08)
Childhood Memories (S03E07)
He Said/She Said (S03E06)
další epizody (20)
Západní křídlo (TV seriál)
H. Con-172 (S03E10)
Bartlet for America (S03E09)
The Women of Qumar (S03E08)
další epizody (22)
Pohotovost (TV seriál)
O Vánocích budu doma (S08E10)
Quo Vadis (S08E09)
Místy oblačno, občas déšť (S08E08)
další epizody (23)
2000 Citizen Baines (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
History (S02E10)
Run of the Mill (S02E09)
Know Thyself (S02E08)
další epizody (23)
Západní křídlo (TV seriál)
Noël (S02E10)
Galileo (S02E09)
Shibboleth (S02E08)
další epizody (22)
Pohotovost (TV seriál)
Nejkrásnější ze všech darů (S07E09)
Starý známý rituál (S07E08)
Zachraň mě (S07E07)
další epizody (22)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Modern Designs for Better Living (S01E09)
History of the World (S01E08)
Impulse (S01E07)
další epizody (9)
Západní křídlo (TV seriál)
In Excelsis Deo (S01E10)
The Short List (S01E09)
Enemies (S01E08)
další epizody (10)
Pohotovost (TV seriál)
Jak Finchová pokazila Vánoce (S06E09)
Velké očekávání (S06E08)
Smutný případ (S06E07)
další epizody (21)
1998 Trinity (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Tvůrce zázraku (S05E10)
Hodně štěstí, Ruth Johnsonová (S05E09)
Spravedlivý boj (S05E08)
další epizody (22)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Vidíš to, co já? (S04E10)
Bránění výkonu spravedlnosti (S04E09)
Hříčky přírody (S04E08)
další epizody (22)
1996 Pohotovost (TV seriál)
Vánoční bezdomovci (S03E10)
Na nic se neptej a já ti nebudu lhát (S03E09)
Union Station (S03E08)
další epizody (22)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Tady se děje zázrak (S02E10)
Domov (S02E09)
Vyzrazené tajemství (S02E08)
další epizody (24)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Dar (S01E11)
Bouře (S01E10)
Přísně tajné (S01E09)
další epizody (11)
Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
High Treason: Part 2 (E27)
High Treason: Part 1 (E26)
Bad Luck Betty (E25)
další epizody (12)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
A.K.A. Kansas (E15)
Mail Order Brides (E14)
Steel Horses (E13)
další epizody (15)

Dokumentární

2017 Let It Fall: Los Angeles 1982-1992

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky