foto

Libor Kovář

  • nar. 18.11.1991 (25 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Libor Kovář sa narodil 18.11.1991. Študoval v Prahe na Gymnáziu Jána Nerudy. Ako študent sa venoval popri škole aj hre na klavíri. Práve na gymnáziu študoval hudbu. Klavír patrí medzi jeho najväčšie vášne. Medzi fanúšikmi filmu sa preslávil hlavne filmom Občiansky preukaz, kde zosobnil mladého a komunizmom opovrhujúceho mladíka, ktorého zaujíma hlavne hudba a jeho verná partia kamošov. Medzi obľúbené filmy tohto mladého a nádejného herca patrí napr. Forrest Gump, ale celkove komédie.

vander19

Herecká filmografie

Filmy

2015 Rodinný film
2014 Andělé všedního dne
2013 Hořící keř (TV film)
Pevnost
2011 Lufťáci
2010 Občanský průkaz

TV seriály

2015 Případ pro exorcistu (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Doživotní chyba (S01E03)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace