foto

Jan Vaši

  • nar. Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Rodinný film
Vybíjená
2012 Příliš mladá noc
2011 Lidice
2010 Občanský průkaz

TV seriály

2015 Doktor Martin (TV seriál)
Na vodě (S01E03)
Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Nehoda paní učitelky (E03)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Klukovina (E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace