foto

Paola Pessot

  • nar. 13.5.1980 (39 let)
    Řím, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Tutto l'amore del mondo
2005 Casanova
2002 Ultimo rigore, L' (TV film)
1999 Sen noci svatojánské

TV seriály

2012 Benvenuti a tavola (TV seriál)
2005 Nedokonalé zločiny (TV seriál)
1996 Il maresciallo Rocca (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace