foto

Michael Raymond-James

  • nar. 24.12.1977 (39 let)
    Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Do posledního dechu
2014 Cesta do Palomy
Spása
2012 Midnight Sun (TV film)
2011 Boop
2010 Darnell Dawkins Mouth Guitar Legend
2009 Last of the Ninth (TV film)
Moonlight Serenade
2006 V řetězech
2000 Bílá vdova

TV seriály

2016 Game of Silence (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Souls of the Departed (S05E12)
2014 Sons of Liberty (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Všude dobře, doma nejlíp (S03E22)
Podivnost (S03E19)
Ticho (S03E15)
další epizody (5)
2013 Bylo, nebylo (TV seriál)
Návrat domů (S03E11)
Nová Země Nezemě (S03E10)
Záchrana Henryho (S03E09)
další epizody (19)
2012 Bylo, nebylo (TV seriál)
Cesta do Tallahassee (S02E06)
Zlomená kletba (S02E01)
Živí mrtví (TV seriál)
Přestřelka (S02E09)
Nebraska (S02E08)
2011 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Až zemřu já... (S04E12)
2010 Čmuchalové (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Zlo pokračuje (S03E12)
Noc plná slunce (S03E08)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Staneš se mou smrtí (S01E12)
Milovat znamená pohřbít (S01E11)
Nechci to slyšet (S01E10)
další epizody (11)
2007 Na doživotí (TV seriál)
2005 Medium (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
North Shore (TV seriál)
2003 Line of Fire (TV seriál)
Manipulátor (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
2002 Taxík (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace