foto

Jesse Birdsall

  • nar. 13.2.1963 (56 let)
    Highbury, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Essex Boys: Law of Survival
2012 Riot on Redchurch Street
1996 China
Září (TV film)
1994 Beyond Bedlam
1992 Ballad of Kid Divine, The
1989 Správná věc
1987 Wish You Were Here
1985 Revoluce
Shadey
We'll Support You Evermore (TV film)
1982 A Sudden Wrench (TV film)
Remembrance
Tangiers
1979 Bloody Kids
Quadrophenia

TV seriály

2012 Crime Stories (TV seriál)
2009 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
A všude kolem roste zelená tráva (S12E05)
2008 Foylova válka (TV seriál)
Zlomené duše (S06E02)
2002 Footballers' Wives (TV seriál)
Krůček k vraždě (TV seriál)
Swan Song (S02E04)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Obchod se smrtí (S05E01)
2001 As If (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Blind Men (TV seriál)
1996 Správná pětka (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
Thief Takers (TV seriál)
Štěnice (TV seriál)
1994 Anna Lee (TV seriál)
1992 Eldorado (TV seriál)
Rides (TV seriál)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1990 Made in Heaven (TV seriál)
Storyteller: Greek Myths, The (TV seriál)
1988 The Fear (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1984 Annika - en kärlekshistoria (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1980 Just Liz (TV seriál)
The Squad (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1976 Dickens of London (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
1970 Headmaster (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace