foto

Cheryl

  • nar. 30.6.1983 (37 let)
    Newcastle upon Tyne, Anglie, Velká Británie

Biografie

Cheryl Cole (Cheryl Ann Cole) je anglická zpěvačka, která se narodila 30.61983 ve Velké Británii. Během dětství předváděla módu, zpívala a vyhrála soutěž v baletu. Už jako malá se objevila v reklamách pro British Gas. Má tři sourozence, a to 2 bratry a jednu sestru. Navštěvovala všeobecně vzdělávací školu, kterou musela dvakrát pozastavit.

V roce 2002 Cheryl uspěla v konkurzu v pořadu PopStar: The Rivals, kterou vysílala TV ITV. Cheryl vyhrála a stala se tak členkou dívčí skupiny Girls Alound. Během kariéry získala skupina šest platinových desek a také nominace na BRIT Awards. Se svojí skupinou se objevila v seriálu Holky z naší školy.

V červnu 2008 byla Cheryl vybrána do pořadu X-Factor jako porotkyně. Pro velký úspěch se stala porotkyní i v roce 2009 a 2010. Během učinkování v X-Factoru byla u Cheryl diagnostikována nemoc malárie a musela být následně hospitalizována v nemocnici.

Cheryl během své kariéry stihla vydat tři sólová alba, ale také natočila dokument s názvem Cheryl Cole: Access All Areas, který popisuje Cheryl a její přípravy na koncertní turné. V roce 2012 dostala malinkou roli ve filmu Jak porodit a nezbláznit se.

Martin "maluti" Svoboda

Herecká filmografie

Filmy

2020 Four Kids and It
2015 Comic Relief: National Treasures (TV film)
2012 Jak porodit a nezbláznit se
The Big Fat Quiz of the Year (TV film)
2007 Holky z naší školky

TV seriály

2004 Ministry of Mayhem (TV seriál)
2002 Smile (TV seriál)

Dokumentární

2012 Cheryl Cole: Access All Areas (TV film)
Girls Aloud: Ten Years at the Top (TV film)
The Queen's Diamond Jubilee: BBC Concert at Buckingham Palace (koncert)
2008 Girls Aloud - Tangled Up Tour -Live from the O2 (koncert)

Hudební videoklipy

2018 Cheryl - Love Made Me Do It (hudební videoklip)
2015 Cheryl - Only Human (hudební videoklip)
2014 Cheryl - I Don't Care (hudební videoklip)
Cheryl ft. Tinie Tempah - Crazy Stupid Love (hudební videoklip)
2012 Cheryl - Ghetto Baby (hudební videoklip)
Cheryl: Call My Name (hudební videoklip)
Cheryl: Under the Sun (hudební videoklip)
Girls Aloud - Something New (hudební videoklip)
2010 Cheryl Cole - Parachute (hudební videoklip)
Cheryl Cole - Promise This (hudební videoklip)
Cheryl Cole - The Flood (hudební videoklip)
Helping Haiti - Everybody Hurts, B&W Version (hudební videoklip)
Will. I. Am feat. Nicki Minaj - Check It Out (hudební videoklip)
2009 Cheryl Cole - Fight For This Love (hudební videoklip)
Cheryl Cole ft. will.i.am - 3 Words (hudební videoklip)
2008 Girls Aloud - The Promise (hudební videoklip)
Will. I. Am feat. Cheryl Cole - Heartbreaker (hudební videoklip)
2007 Sugababes feat. Girls Aloud - Walk This Way (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2019 RuPaul's Drag Race UK (TV pořad)
The Greatest Dancer (TV pořad)
2014 Good Morning Britain (TV pořad)
Summertime Ball 2014 (TV pořad)
2012 Styled to Rock (TV pořad)
The Voice UK (TV pořad)
2011 Americký X Factor (TV pořad)
Jonathan Ross Show, The (TV pořad)
National Television Awards 2011, The (TV pořad)
The BRIT Awards 2011 (TV pořad)
2010 Daybreak (TV pořad)
Royal Variety Performance 2010, The (TV pořad)
The BRIT Awards 2010 (TV pořad)
2009 Cheryl Cole's Night In (TV pořad)
Piers Morgan's Life Stories (TV pořad)
2007 Británie má talent (TV pořad)
The Graham Norton Show (TV pořad)
2006 Schlag den Raab (TV pořad)
2005 Friday Night Project, The (TV pořad)
X Factor, The (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
The Paul O'Grady Show (TV pořad)
The X Factor (TV pořad)
The Xtra Factor (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
Lorraine (TV pořad)
2000 GPTV (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1998 CD:UK (TV pořad)
1995 Frank Skinner Show, The (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Fanoušci tvůrce