foto

Carl Gordon

  • nar. 20.1.1932
    Goochland, Virginia, USA
  • zem. 20.7.2010 (78 let)
    Jetersville, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Man America
1998 Povídky ze sousedství (TV film)
Svatba (TV film)
1997 Better Than Ever
1995 Piano Lesson, The (TV film)
1988 Vražda Mary Phaganové (TV film)
1986 Nemilosrdně
1984 Bratr z jiné planety
1979 Transkontinentální expres (TV film)
1976 The Bingo Long Traveling All-Stars & Motor Kings
1973 Gordon's War

TV seriály

2003 Whoopi (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Identity (S14E06)
2002 JAG (TV seriál)
Port Chicago (S07E20)
2000 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Liar's Poker (S05E13)
1999 Felicity (TV seriál)
The Depths (S02E04)
1997 Advokáti (TV seriál)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
1991 Roc (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Host

TV pořady

1995 The 47th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1969 Sezame, otevři se (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky