foto

Austin Tichenor

  • nar. 18.4.1960 (60 let)
    San Francisco, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Zlatá doba (TV film)
2001 Taking Back Our Town (TV film)
1999 Smrtelná hrozba

TV seriály

2008 Gemini Division (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Vidět rudě (S01E07)
2007 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Raději bych byl ve Filadelfii (S07E13)
2005 Vetřelci z hlubin (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Upřímně, šíleně, hluboce (S02E07)
Everwood (TV seriál)
Překvapení (S03E15)
Pocit viny (S03E11)
2004 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Erica Noughton (S02E01)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Falešný kriminalista (S02E18)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Watchers (S03E17)
2003 Mister Sterling (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 2: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S02E24)
Day 2: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S02E21)
Day 2: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S02E20)
V tajných službách (TV seriál)
An Isolated Incident (S02E12)
2002 Alias (TV seriál)
Protilék (S02E07)
Záchrana (S02E06)
Ally McBealová (TV seriál)
Tom Dooley (S05E18)
Kopanec do hlavy (S05E11)
Policie New York (TV seriál)
Výlet na safari (S09E13)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Existence (S08E21)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Roswell (TV seriál)
Skin and Bones (S02E01)
Západní křídlo (TV seriál)
He Shall, from Time to Time... (S01E12)
Felicity (TV seriál)
A Good Egg (S03E08)
Greeks and Geeks (S03E04)
The Biggest Deal There Is (S02E23)
Ally McBealová (TV seriál)
Život na mrazu (S03E09)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Jump Start (S06E02)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Painful Cuts (S06E15)
1999 Providence (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Closet Justice (S03E19)
1998 Advokáti (TV seriál)
One of Those Days (S03E06)
The Battlefield (S03E05)
The Defenders (S03E04)
další epizody (4)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Divadelní záznam

2000 Complete Works of William Shakespeare (Abridged), The (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky