foto

Michael Merton

  • nar. 3.11.1958 (62 let)
    Waukesha, Wisconsin, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Cop House (TV film)
The Slammin' Salmon

TV seriály

2019 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Oslo (S07E06)
2017 Making History (TV seriál)
The Godfriender (E06)
2015 Superstore (TV seriál)
Shots and Salsa (S01E03)
Chasing Life (TV seriál)
A View from the Ledge (S02E01)
2014 The Rebels (TV seriál)
Nešika (TV seriál)
Bonfire of the Vanities (S04E15)
2013 Jmenuje se Zach. Zach Stone. (TV seriál)
2012 Poslední chlap (TV seriál)
This Bud's for You (S01E22)
2010 Men of a Certain Age (TV seriál)
How to Be an All-Star (S01E09)
Bratři a sestry (TV seriál)
Zachraňte Luka (S04E17)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
137 sekund (E03)
Chirurgové (TV seriál)
Stůj při mně (S05E18)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Mrazivé uspokojení (S04E14)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Svět, ve kterém vládnou šéfové (S05E15)
2007 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Uložen k ledu (S01E09)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Bums: Making a Mess All Over the City (S03E14)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Moje rodina (S04E17)
2006 Dr. House (TV seriál)
Rozptýlení (S02E12)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Teorie chaosu (S03E21)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj tenisbal (S05E04)
Dva z Queensu (TV seriál)
Hartford Wailer (S08E21)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Food Stamps (S01E09)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Zdraví nade vše (S03E05)
Will a Grace (TV seriál)
Když práčka lapají (S07E17)
2004 Huff (TV seriál)
Ta pitomá chata (S01E07)
2003 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Vegas (S05E01)
2001 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Zaplavená (S06E03)
2000 Felicity (TV seriál)
Party Lines (S02E18)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1990 Rychlá rota (TV seriál)
Rychlí mutanti (S03E03)
1963 General Hospital (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1994 Snow White and the Magic Mirror

TV seriály

2011 Superbook (TV seriál)
2005 Superpes Krypto (TV seriál)
2004 Brandy & Mr. Whiskers (TV seriál)
Postcards from Buster (TV seriál)
2003 Tutenstein (TV seriál)
X-men: Začátek (TV seriál)
Cajun Spice (S04E06)
2002 X-men: Začátek (TV seriál)
Mainstream (S03E03)
Retreat (S02E12)
2001 Snadný cíl (TV seriál)
The Legend of Tarzan (TV seriál)
Šikula a šikulkové (TV seriál)
2000 Buzz Lightyear of Star Command (TV seriál)
1997 101 dalmatinů (TV seriál)
1996 Casper (TV seriál)
1995 Dumb and Dumber (TV seriál)
Herkules (TV seriál)
Santo Bugito (TV seriál)
1993 Problem Child (TV seriál)
1981 Anime ojako gekidžó (TV seriál)
1957 The Woody Woodpecker Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky