foto

Brooklyn Decker

  • nar. 12.4.1987 (30 let)
    Kettering, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Brooklyn Decker se narodila 12. dubna 1987 v Ohio, USA. Jejím manželem není nikdo jiný než jeden z nejlepších tenistů světa američan Andy Roddick, za kterého se provdala v dubnu roku 2009.

Její cesta k filmu vedla přes práci modelky v které sklízela jeden úspěch za druhým. Už v 16 letech se stává tváří modní značky Mauri Simone zabývající se hlavně plesovými šaty. Objevuje se na obálkách společenských časopisů jako FHM, Glamour nebo Cosmopolitan. Vrcholem je zřejmě titulní strana renomovaného fotografického sportovního magazínu Sports Illustrated v roce 2010. Téhož roku je i tváří značky Victoria's Secret a také je v anketě časopisu Esquire vyhlášena nejvíce sexy ženou planety a s časopisem Mens Health vyhrává cenu o nejkrásnější tělo světa.

Mezitím už má ovšem za sebou první hereckou zkušenost a to v seriálu OŠKLIVKA BETTY rolí Lexie. Objevuje se také v dalších seriálech a to už kvalitnějším seriálu CHUCK a u nás nepříliš známém ROYAL PAINS, kde hraje hlavní roli Paul Costanzo znamý hlavně ze seriálu JOEY. Její první celovečerní filmová zkušenost přichází s romantickou komedií ZKUS MĚ ROZESMÁT, kde už hraje po boku Adama Sandlera a Jennifer Aniston jednu z hlavních rolí. Komedie je velmi kladně přijata diváky, tak i kritiky a Brooklyn přijímá další roli a to ve filmu BATTLESHIP režírovaný pod taktovkou Peter Berga režiséra známých filmů jako třeba KRÁLOVSTVÍ nebo HANCOCK s Willem Smithem.

Brooklyina hvězda zřejmě začíná naplno zářit a herečka má před sebou jistě velmi slibnou kariéru a to jak modelingovou tak i filmovou.

Tomáš "Arx" Budík

Herecká filmografie

Filmy

2017 Band Aid
2016 Casual Encounters
Lovesong
Rules Don't Apply
2015 Results
2014 Brooklyn Decker Threesome
Šofér
2012 Bitevní loď
Jak porodit a nezbláznit se
2011 Zkus mě rozesmát
2007 Lipshitz Saves the World (TV film)

TV seriály

2017 Grace and Frankie (TV seriál)
The Sign (S03E13)
The Musical (S03E12)
The Other Vibrator (S03E11)
další epizody (13)
2016 Grace and Frankie (TV seriál)
The Coup (S02E13)
The Party (S02E12)
The Bender (S02E11)
další epizody (13)
2015 Grace and Frankie (TV seriál)
The Vows (S01E13)
The Bachelor Party (S01E12)
The Secrets (S01E11)
další epizody (13)
2014 Friends with Better Lives (TV seriál)
2011 Nová holka (TV seriál)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
2007 Chuck (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)

Dokumentární

2011 Exposure: Sports Illustrated Swimsuit 2011
2010 Když mně bylo 17 (TV seriál)

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 2014 MTV Movie Awards Pre-Show (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2009 Sports Illustrated: Swimsuit 2009 (TV pořad)
Watch What Happens: Live (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace