foto

Dorian Brown

  • nar. 8.4.1979 (40 let)
    Charlotte, North Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Honey Boy
2017 Running Wild
2014 Sober Companion (TV film)
2013 Zápas o druhou šanci
2011 2ND Take
2010 Venus & Vegas
2009 He's Such a Girl
Mercy
2005 Gary: Under Crisis (TV film)
Television
2003 Sixteen to Life (TV film)

TV seriály

2018 Lehké jako pírko (TV seriál)
…Slippery as an Eel (S01E10)
…Cold as Ice (S01E08)
…Troubled as the Tide (S01E06)
další epizody (8)
2014 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Stalo se minulé noci (S01E05)
Wilfred (TV seriál)
Happiness (S04E10)
Resistance (S04E09)
Responsibility (S04E07)
další epizody (7)
2013 Máma (TV seriál)
A Small Nervous Breakdown and a Misplaced Fork (S01E03)
Wilfred (TV seriál)
Regrets (S03E13)
Stagnation (S03E11)
Distance (S03E10)
další epizody (8)
2012 Wilfred (TV seriál)
Tajemství (S02E13)
Otázky (S02E11)
Služba (S02E09)
další epizody (5)
2011 Wilfred (TV seriál)
Sebeuvědomění (S01E13)
Oběť (S01E12)
Pochyby (S01E11)
další epizody (7)
2010 Rande není romantika (TV seriál)
2009 Mluvme o sexu (TV seriál)
Roommates (TV seriál)
2008 Untitled Liz Meriwether Project (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Soumrak mrtvých (S02E16)
2007 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Krize identity (S05E04)
2006 Happy Hour (TV seriál)
Modern Men (TV seriál)
The Game (TV seriál)
2005 Living with Fran (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Nový život (S08E01)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
2001 One on One (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace