foto

Atticus Shaffer

  • nar. 19.6.1998 (20 let)
    Santa Clarita, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Atticus se narodil 19. června 1998 v Kalifornii, která je jeho domovem a útočištěm. Žije se rodiči, kteří jsou zároveň jeho učiteli, jelikož studuje z domova. Školu tedy navštěvuje pouze několikrát do roka, aby zde složil patřičné zkoušky, ve kterých exceluje a baví ho obzvláště historie. Atticus trpí takzvanou nedokonalou tvorbou kostí, což jednoduše znamená, že je velmi náchylný na jakékoliv zlomeniny. Tuto nemoc má v genech po své matce, ale jak sám tvrdí, nenechává se jí nijak limitovat.

V roce 2006 ho objevil jeho nynější manažer a krátce nato se poprvé ukázal před televizní kamerou v komediálním seriálu SPOLUŽÁCI. Díky jeho signifikantnímu projevu a vzhledu se dostal do hledáčku mnoha producentů a jeho kariéra se zdárně rozvíjí. Mohli jsme jej vidět například v seriálech JMENUJI SE EARL, TAK JDE ČAS (ano, stále běží) nebo OUT OF JIMMY´S HEAD.

Jak známo, pokud je někdo zajímavý a oblíbený z prostředí televizního, vede velmi krátká cesta k filmu. Atticus si tedy zahrál v komediích THE MIDDLE a DEN NARUBY, či v hororu NENAROZENÍ. Jeho nejznámější rolí je chlapec z autobusové zastávky, který se šklebí na opilého Willa Smithe v HANCOCK. Momentálně vystupuje v úspěšném seriálu PRŮMĚRŇÁKOVI.

Jeho projev a komediální talent mu také zajistily mnoho rolí v nejrůznějších televizních reklamách a skečích. O oblíbených zámořských Night live show ani nemluvě. Společně s rodiči obývá Atticus svůj domov s pěti kočkami, dvěma psi, ptáky, rybičkami, králíky a hejnem kuřat. Volný čas nejraději tráví se svými rodiči, hraním videoher nebo skládáním stavebnice lego.

srstek

Herecká filmografie

Filmy

2017 Home: For the Holidays
2015 Lví hlídka: Návrat mocného řevu (TV film)
2013 Štěňata v akci
2012 Frankenweenie: Domácí mazlíček
2011 Subject: I Love You
2009 Den naruby
Nenarození
2008 Bláznivá střela - Amerika v ohrožení
Hancock
Odchod z Barstow
2007 Middle, The (TV film)

TV seriály

2018 Harvey Street Kids (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
A Heck of a Ride (2) (S09E24)
A Heck of a Ride (1) (S09E23)
Split Decision (S09E22)
další epizody (14)
2017 Průměrňákovi (TV seriál)
The Christmas Miracle (S09E10)
The 200th (S09E09)
Eyes Wide Open (S09E08)
další epizody (24)
2016 Průměrňákovi (TV seriál)
Až moc veselé Vánoce (S08E09)
Velký pád (S08E08)
Kdo to nemluví? (S08E07)
další epizody (23)
2015 Průměrňákovi (TV seriál)
Ne tak klidné Vánoce (S07E10)
Mítink (S07E09)
Díkůvzdání VII (S07E08)
další epizody (25)
2014 Průměrňákovi (TV seriál)
Vánoční mez (S06E09)
Den otevřených dveří (S06E08)
Díkůvzdání VI (S06E07)
další epizody (24)
2013 Steven Universe (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Vánoční stromek (S05E09)
Polibek (S05E08)
Díkůvzdání V (S05E07)
další epizody (23)
2012 Průměrňákovi (TV seriál)
Dvacáté výročí (S04E10)
Vánoční sleva (S04E09)
Díkůvzdání IV (S04E08)
další epizody (23)
2011 Průměrňákovi (TV seriál)
Vánoční dárek (S03E11)
Díkůvzdání III (S03E10)
Divadelní hra (S03E09)
další epizody (25)
2010 Na parket! (TV seriál)
Rybičky (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Skromné vánoce (S02E10)
Díkůvzdání II (S02E09)
Povinnosti (S02E08)
další epizody (24)
2009 Průměrňákovi (TV seriál)
Vánoce (S01E10)
Sourozenci (S01E09)
Díkůvzdání (S01E08)
další epizody (10)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Odpalte (S04E20)
2007 Carpoolers (TV seriál)
Out of Jimmy's Head (TV seriál)
2006 Spolužáci (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)
The Queen Latifah Show (TV pořad)
2011 25th Annual Genesis Awards, The (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2008 The Bonnie Hunt Show (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace