foto

Joel McHale

  • nar. 20.11.1971 (48 let)
    Řím, Lazio, Itálie

Biografie

Celým jménem Joel Edward McHale se narodil 20. listopadu v italském Římě a vyrůstal v Seattlu. Absolvoval Mercer Island High School. Už na univerzitě byl členem programu ALMOST LIVE!. Odpromoval na Washingtonské univerzitě a po promoci se odstěhoval do Los Angeles.

Zahrál si v seriálu WILL & GRACE nebo KRIMINÁLKA MIAMI, ale není jen hercem pro televizi. Joel je i populární Stand-Up komik, ale také produkuje a dabuje. Pod jeho taktovkou probíhá pořad SOUP, kde probírá nejvíce absurdní, hysterické, nezvyklé a surrealistické momenty ve světě reality show a celebrit.

Od roku 1996 je ženatý se Sarah Williams a mají spolu dvě děti. První syn se jim narodil v roce 2005 a jmenuje se Edward Roy. O tři roky později se jim narodil druhý syn Isaac. Jeho nejvýznamnější daberskou prací je postava Elliota v LOVECKÉ SEZONĚ 2 a 3, kde vystřídal Ashtona Kutchera.

V roce 2004 si dokázal zajistit role v několika filmech. THE ONION MOVIE, LEGENDY Z DOGTOWNU a v pokračování SPIDER-MANA. Přesto svou největší roli získal až v roce 2009 v seriálu COMMUNITY, kde hraje Jeffa Wingera, hlavní mužskou postavu.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2020 Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge
2018 A Futile and Stupid Gesture
Hele Muppete, kdo tady vraždí?
Mladí zabijáci
Stuck
2014 Adult Beginners
Chraň nás od zlého
Dovolená za trest
Letos Vánoce nebudou
2012 Méďa
2011 Co ty jsi za číslo?
Nadějný rok
Spy Kids 4D: Stroj času
2009 Informátor!
2008 Giants of Radio (TV film)
Lovecká sezóna 2
Zprávy TV Onion
2007 The IT Crowd (TV film)
2006 Úkladná vražda
2005 Game Time
Legendy z Dogtownu
2004 Spider-Man 2
Wait

TV seriály

2019 Zelenáč (TV seriál)
The Shake Up (S01E17)
Santa Clarita Diet (TV seriál)
Knighttime (S03E02)
2018 Santa Clarita Diet (TV seriál)
Změna názoru (S02E07)
Kojot v legínách (S02E02)
2017 Dimenze 404 (TV seriál)
Matchmaker (E01)
Ryan Hansen Solves Crimes on Television (TV seriál)
The Great Indoors (TV seriál)
The Company Retreat (E22)
Roland's Secret (E21)
The Heartbreaker (E20)
další epizody (14)
Rick a Morty (TV seriál)
Rickmancing the Stone (S03E02)
2016 Star Wars: Detours (TV seriál)
The Great Indoors (TV seriál)
Office Romance (E08)
@emma (E07)
Going Deep (E06)
další epizody (8)
Difficult People (TV seriál)
Hashtag Cats (S02E08)
Akta X (TV seriál)
Můj boj 2 (S10E06)
Babylon (S10E05)
Můj boj 1 (S10E01)
2015 BoJack Horseman (TV seriál)
Bejvávalo (S02E02)
Zpátky do školy (TV seriál)
Emocionální důsledky televizního vysílání (S06E13)
Svatební videotvorba (S06E12)
Moderní špionáž (S06E11)
další epizody (13)
2014 Zpátky do školy (TV seriál)
Úvod do umění sendviče (S05E13)
Zachraňte Greendale (S05E12)
Jeffův narozeninový sen (S05E11)
další epizody (13)
2013 Zpátky do školy (TV seriál)
Nejtemnější časová osa (S04E13)
Šílená slátanina osudu (S04E12)
Základy lidské anatomie (S04E11)
další epizody (13)
2012 Zpátky do školy (TV seriál)
Úvod do konečnosti (S03E22)
První dynastie Chang (S03E21)
Digitální plánování pozůstalosti (S03E20)
další epizody (12)
Zákon gangu (TV seriál)
Toad's Wild Ride (S05E07)
Small World (S05E06)
2011 Zpátky do školy (TV seriál)
Regionální vánoční hudba (S03E10)
Stolní fotbal a noční bdění (S03E09)
Natáčení dokumentu: Návrat (S03E08)
další epizody (23)
2010 Zpátky do školy (TV seriál)
Abedovy nezvladatelné Vánoce (S02E11)
Diplom z mixologie (S02E10)
Konspirační teorie a návrhy interiérů (S02E09)
další epizody (24)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)
Srovnávací religionistika (S01E12)
Otázka lidské sexuality (S01E11)
Ekologie (S01E10)
další epizody (12)
Robot Chicken (TV seriál)
Please Do Not Notify Our Contractors (S04E18)
2008 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Něco získat, něco ztratit (S02E05)
2007 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Dokonalé plemeno (S01E06)
Robot Chicken (TV seriál)
Slaughterhouse on the Prairie (S03E13)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Hellraisers (S04E09)
2001 Will a Grace (TV seriál)
Smilníci (S03E15)
2000 Lovkyně (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1984 Almost Live! (TV seriál)

Dokumentární

2014 Harmontown
Lidská tvář dat
2005 101 Even Bigger Celebrity Oops (TV film)
2004 Retrosexual: The 80's (TV seriál)
1993 Bill Nye, the Science Guy (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 Card Sharks (TV pořad) - mod.
What Just Happened??! (TV pořad)
2018 The Joel McHale Show (TV pořad)
2017 Bill Nye Saves the World (TV pořad)
The 43rd People's Choice Awards (TV pořad)
2015 Bitva playbacků (TV pořad)
The Late Late Show with James Corden (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2012 Betty White's 90th Birthday: A Tribute to America's Golden Girl (TV pořad)
2011 2011 Independent Spirit Awards, The (TV pořad)
63. Emmy Awards (TV pořad)
Teen Choice 2011 (TV pořad)
2010 62. Emmy Awards (TV pořad)
Conan (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
RuPaul's Drag Race (TV pořad)
Tonight Show with Conan O'Brien, The (TV pořad)
2008 The Bonnie Hunt Show (TV pořad)
2007 The Graham Norton Show (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
Soutěž Iron Chef Amerika (TV pořad)
2004 The Soup (TV pořad)
The Tony Danza Show (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Last Comic Standing (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1991 E! News (TV pořad)

Fanoušci tvůrce