foto

Laura Pyper

  • nar. 1980
    Magherafelt, Severní Irsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Isle of Dogs
2004 Omagh (TV film)
2003 Headrush
2002 Království ohně

TV seriály

2019 Otec Brown (TV seriál)
The Passing Bell (S07E02)
2016 The Secret (TV seriál)
The Missing (TV seriál)
Das Vergessen (S02E05)
2013 Luther (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
2009 Mladý Van Helsing (TV seriál)
Slečna Emma (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 4 (S08E04)
2006 Ajťáci (TV seriál)
Včerejší odpad (S01E01)
2004 Hex (TV seriál)
2001 Bachelors Walk (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace