foto

Simon Smith

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

TV seriály

2020 Třetí den (TV seriál)
Saturday - The Son (E02)
2019 Černobyl (TV seriál)
Vichnaya Pamyat (E05)
The Happiness of All Mankind (E04)
Please Remain Calm (E02)
2018 Endeavour (TV seriál)
Rekviem (S05E06)
Patrona (S05E02)
2017 Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
Crazy Diamond (E04)
Viktorie (TV seriál)
Pokoj a radost (S02E09)
2016 National Treasure (TV seriál)
Episode 2 (E02)

Režijní filmografie

TV seriály

2013 The Moaning of Life (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky