foto

Christopher Rithin

  • nar. 24.3.1986 (34 let)
    Bournemouth, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Convention of the Dead
2012 Axed
2010 TACHO
2008 Obscenita - Příběh Mary Whitehouseové (TV film)
2007 Harry Potter a Fénixův řád

TV seriály

2010 Life as I Know It (TV seriál)
2007 Ruddy Hell! It's Harry And Paul (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)

Kameramanská filmografie

TV seriály

2018 The Heist (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky