foto

Vida Guerra

  • nar. 19.3.1974 (45 let)
    Havana, Kuba

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Compton's Finest
2017 CHIPS: Bláznivá hlídka
2015 American Justice
Mercy for Angels
Tamales and Gumbo
2014 Blood Shed
2010 Lean Like a Cholo
2006 Blázinec na koleji 2
2005 Fake Preacher

TV seriály

2010 Nahoru a dolů (TV seriál)
Chapter 9 (S02E03)
2008 Hacienda Heights (TV seriál)
2003 Chappelle's Show (TV seriál)

Dokumentární

2004 Znalec psí duše (TV seriál)

Hudební videoklipy

2004 Kanye West - The New Workout Plan (hudební videoklip)

Video kompilace

2005 Kanye West: College Dropout - Video Anthology (video kompilace)

Host

TV pořady

2004 Drop, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky